Homepage  / Ultimul număr

Isi vede visul cu ochii

Isi vede visul cu ochii

de Redactia Tvmania

Nu mai este vedeta la B1 TV, ci in Cetatea Filmului. Acolo nu e cunoscuta drept Barladeanu, ci Dean. Cu toate acestea, Monica este de parere ca mai are multe de invatat in ceea ce priveste actoria.
Prima oara cand am auzit ca Monica Barladeanu pleaca la Los Angeles pentru a lua lectii de actorie, mi-am zis ca este un moft al unei vedete de televiziune, care se viseaza star la Hollywood. Spre mirarea multora, visul ei a devenit realitate. I-am asteptat prestatia din serialul „Naufragiatii” cu sufletul la gura, caci trebuie sa recunosc ca productia „m-a prins” si, pe nesimtite, am devenit fan inrait.
TV Mania: Pe 9 aprilie putem in sfarsit vedea, pe postul AXN, episodul din serialul „Naufragiatii” in care tu apari. Ce impact crezi ca are aparitia ta asupra publicului din Romania?
Monica Barladeanu: Nu pot sa-mi imaginez reactia publicului, pentru ca este o situatie absolut noua. M-a mai vazut lumea la televizor pana acum, este adevarat, dar nu intr-un serial de televiziune si nu vorbind intr-o alta limba.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te