Homepage  / Ultimul număr

Iubire de patru luni

Iubire de patru luni

de Redactia Tvmania

Casatoriile intre celebritati nu prea dureaza. Fapt dovedit si rasdovedit de numeroase vedete grabite sa-si lege si dezlege destinele. Ultimii pe aceasta lunga lista sunt Pamela Anderson si Kid Rock.

In ultima vreme, peste Ocean vedetele au intrat intr-o perioada a despartirilor. Dupa Reese Witherspoon si Ryan Phillippe, Britney Spears si Kevin Federline, inca un cuplu a hotarat sa-si spuna adio. Este vorba despre Pamela Anderson si Kid Rock, care au depus actele pentru divort, la mai putin de patru luni dupa casatorie. Purtatorul de cuvant al fostei vedete Playboy nu a motivat aceasta decizie si a refuzat orice comentariu. In schimb, actele oficiale de la Curtea Superioara din Los Angeles citeaza omniprezentele „diferente ireconciliabile”. Acest divort vine dupa ce Anderson a pierdut o sarcina la inceputul acestei luni.
Relatia celor doi a fost una turbulenta de la inceputurile ei, in 2002, cand cei doi s-au logodit. Dupa ce s-au despartit un an mai tarziu, s-au impacat si s-au casatorit in cateva ceremonii in aceasta vara: in iulie, langa St. Tropez, apoi in august, in Beverly Hills si in Nashville. In plus, Pamela este o veterana a relatiilor furtunoase. Cu fostul ei sot, Tommy Lee, actrita a fost casatorita trei ani. Dupa divortul din 1998, cei doi s-au impacat de cateva ori.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te