Homepage  / Telenovele

„Iubiri fără hotar”, telenovela cu Gabriel Soto, începe în curând la Acasă TV. Când e marea premieră

„Iubiri fără hotar”, telenovela cu Gabriel Soto, începe în curând la Acasă TV. Când e marea premieră

de Anda Dincă,

Postul Acasă aduce de miercuri, 28 septembrie, o nouă telenovelă mexicană, „Iubiri fără hotar”, în original „Amor dividido”, care îi are ca protagoniști pe îndrăgiții actori Gabriel Soto (47 de ani) și Eva Cedeño (32 de ani).

Miercuri, 28 septembrie, „Iubiri fără hotar” va începe la ora 18.00, dar de a doua zi, postul va difuza noua telenovelă de luni până vineri, de la 17.00, câte două episoade.

„Iubiri fără hotar” este adaptarea unui serial columbian din 2013, „Allá te espero”, iar distribuția este de una de primă-mână.

Pe lângă Gabriel Soto („Vin iubiri neașteptate”, „Inima nu cere voie”) și Eva Cedeño („Blestemul meu iubit”, „O nouă șansă”), îi puteți vedea, printre alții, pe Irina Baeva („Dragonul: Întoarcerea războinicului”), Arturo Peniche („Muzica trădării”), Andrés Palacios („Imperiul minciunilor”), José Elías Moreno („Pe firul iubirii”), Lambda García („Muzica trădării”) și Fabián Robles („Pe tărâmul dorinței”).

Realizată de compania Televisa, în colaborare cu Univision, producția „Iubiri fără hotar” spune povestea de iubire dintre Abril (Eva Cedeño) și Max (Gabriel Soto), doi oameni cu firi opuse, care locuiesc în state diferite (el în SUA, ea în Mexic).

La începutul serialului cei doi sunt implicați în mariaje care nu le aduc fericire. Debra (Irina Baeva), soția lui Max, decide să ascundă o sarcină și să recurgă la avort fără a-și consulta soțul, care și-a dorit mereu copii. Acest lucru le erodează căsnicia și cei doi ajung la divorț. Bruno (Andrés Palacios), soțul lui Abril, o părăsește pe aceasta pentru că visul lui este să trăiască în Statele Unite și să câștige mulți bani. Max decide să preia frâiele unei companii în Mexic și așa ajunge să o cunoască pe Abril, care devine asistenta sa personală. Contractul pe care îl semnează îi impune protagonistei să nu aibă copii sau familie, pentru a fi la dipoziția șefului. De dragul banilor ea acceptă, dar îi ascunde lui Max faptul că are un băiat cu Bruno. Cu toate acestea, bunăvoința, carisma și bucuria lui Abril trezesc în Max sentimente neașteptate, de dragoste și împlinire.

Gabriel Soto și Irina Baeva joacă pentru a treia oară împreună

Gabriel Soto și Irina Baeva, care formează un cuplu în viața reală, au avut ocazia sa fie din nou colegi în „Iubiri fără hotar”.

Cei doi au mai jucat împreună în „Vin iubiri neașteptate” („Vino el amor”, 2016) și „Un celibatar învins” („Soltero con hijas”, 2019), ambele difuzate și la noi de Pro 2. Cei doi s-au îndrăgostit la filmările pentru „Vin iubiri neașteptate”, iar povestea lor a generat multe controverse la vremea respectivă, deoarece Gabriel era încă însurat cu Geraldine Bazan, mama celor două fetițe ale lui.

Întrebat dacă îi este greu să lucreze cu iubita lui, având în vedere că se vad și acasă, Gabriel a declarat ziariștilor mexicani: „Ne place să lucrăm împreună. În primul rând, ne sincornizăm în ceea ce privește energia noastră. Vreau să spun că suntem concentrați pe același proiect, putem repeta scenele acasă, vorbim despre același lucru, suntem pe aceeași lungime de undă în acest sens”.

Gabriel a cerut-o de sotie pe Irina pe 25 octombrie anul trecut, chiar de ziua ei de naștere, însă din cauza pandemiei, dar și a programelor încărcate nu au avut timp să stabilească detaliile nunții.

Eva Cedeño este singură

Eva Cedeño a pus punct anul trecut relației cu Pablo Castillo (fratele actriței Fernanda Castillo), care dura din 2018. Anul acesta actrița a fost cuplată de către tabloidele mexicane cu actorul Mane de la Parra, însă a ținut să facă lumină în ceea ce privește viața ei amoroasă declarând că nu are un iubit și că se simte bine așa. „Sincer îmi merge bine așa. Eu prefer relațiile lungi, de aceea, în momentele în care sunt singură, parcă în primele zile totul este rău, dar apoi e foarte bine”, a spus ea, citată de vidamoderna.com.

În ce joacă în prezent Eva Cedeño și Gabriel Soto

Gabriel Soto filmează pentru telenovela „Mi camino es amarte”, alături de actorii Susana González, Mark Tacher și Ximena Herrera. Producția realizată de Televisa va avea premiera în Mexic în luna noiembrie și este adaptarea unei telenovele chiliene din 2017, „El camionero”. În „Mi camino es amarte” Gabriel îi dă viață lui Memo, un șofer de camion care află că are o fiică despre care nu știa.

Eva Cedeño lucrează și ea la un nou serial al celor de la Televisa, „Cabo”, remake-ul telenovelei „Tú o nadie” din 1985, cu Lucía Méndez și Andrés García în rolurile principale. În această telenovelă, care va fi lansată în octombrie în Mexic, Eva va interpreta personajul negativ. Din distribuție mai fac parte Bárbara de Regil, Matías Novoa și Rebecca Jones.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te