Homepage  / Ultimul număr

James Bond: Cu toti asii in maneca

James Bond: Cu toti asii in maneca

de Redactia Tvmania

Desi fanii francizei cu Agentului 007 au dat de pamant cu britanicul Daniel Craig inainte de inceperea filmarilor, jocul actoricesc al acestuia din "Casino Royale" i-a convins ca e bun de Bond.

Rareori s-a intamplat ca fanii unei pelicule sa reactioneze cu atata ostilitate cand producatorii decid sa faca schimbari majore de distributie. Cand studiourile producatoare au decis ca e timpul ca Pierce Brosnan sa iasa la pensie, motivand, intr-un mod prea putin politicos fata de un actor care l-a jucat de patru ori pe agentul 007, ca e prea batran pentru a mai fata face rolului, admiratorii lui Bond au sarit ca arsi. Au devenit insa agresivi si insultatori, amenintand ca vor boicota filmul, atunci cand a fost rostit numele alesului: Daniel Craig, primul James Bond blond, un actor cunoscut in Marea Britanie mai ales de pe scena teatrelor. „Un blond cu urechi clapauge n-are ce sa caute in pielea lui Bond”, cam asa au sunat reprosurile nemultumitilor.

Cine rade la urma…
Daniel Craig a marturisit ca a fost uluit si lua prin suprindere de reactia publicului. „Pur si simplu ma urasc. Nu cred ca sunt potrivit pentru rol. Desigur ca am fost afectat de aceasta atitudine. Ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca am fost criticat inainte de a-mi face treaba. N-am vrut sa intru in nici o disputa cu acesti oameni, asa ca singurul meu raspuns a fost: *Vedeti filmul, apoi aveti dreptul sa criticati!*”, a declarat actorul intr-un interviu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te