Homepage  / Ultimul număr

Jojo e in Divertis Mall

Jojo e in Divertis Mall

de Redactia Tvmania

Dupa ce s-a despartit temporar de „Natasa” din serialul „Felix si Otilea”, Jojo prezinta acum stiri inventate la News Cafe si s-a transformat in fata rea de la Divertis Mall.

Responsabilii cu umorul saptamanal de la Antena 1 au inchis Piata Divertis pentru totdeauna. S-a intamplat la inceputul verii. Nu s-a pus niciodata problema unor retrocedari in grila sau pacalirea telespectatorului cu umor de prost gust, atarnat pe cantarul bunei dispozitii. Pur si simplu si-au luat o binemeritata vacanta estivala. Acum, trupa lui Toni Grecu revine la Antena 1, unde inaugureaza Divertis Mall, o emisiune nou-nouta si totodata primul mall de divertisment din Romania. Daca arunci un ochi peste oferta Divertis Mall, ii gasesti pe toti componentii trupei pregatiti cu cate o noua superoferta de rubrici si poante pentru acest sezon. Insa atractia principala este Jojo (Catalina Ionescu) care a renuntat temporar la „Natasa” din serialul „Felix si Otilea”, in favoarea unui post de prezentatoare la „News Cafe”. „Jojo va face multe. Va prezenta stiri, va canta si va face roluri in functie de context. Practic, Jojo va fi blonda de la rubrica , dar de data asta cu invitati adevarati. Va fi cantareata, va fi rockerita, va fi fata cea rea si va reveni din cand in cand cu personajul ei, . Deocamdata o asteptam sa revina din Spania, pe unde a ajuns”, a declarat Toni Grecu, liderul trupei Divertis, referitor la noua evolutie a lui Jojo.
Ce a avut Jojo de spus in legatura cu noile schimbari? „Astazi, cand tu esti aici, este prima data cand am vazut si eu noul decor. Anul trecut aveam o piateta. Acum avem un mall. Vor fi mai multe sketch-uri si avem mai multe spatii de filmare, ce pot fi folosite. Nu cred ca voi avea un magazinas la Divertis Mall, dar voi canta si voi prezenta stirile la News Cafe”, a precizat vedeta feminina a grupului Divertis.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te