Homepage  / Articole

Jojo joacă în „S-a furat mireasa”

Jojo joacă în „S-a furat mireasa”

de Redactia Tvmania

„S-a furat mireasa” este primul  film al cărui scenariu este semnat de Toni Grecu, în colaborare cu Adrian Onciu. Filmările au debutat ieri, iar primele secvențe s-au turnat într-o locație de lângă parcul Cișmigiu.

Jojo este încântată să facă parte din această distribuție: „Nina este cel mai energic personaj pe care l-am interpretat până acum, am muncit mult cu Jesús (regizorul, n.r) să îl punem la punct și sper să atragă simpatia publicului! Am avut o surpriză placută și când am aflat care vor fi colegii mei de platou, Costi, Sergiu și Adina, actori cu care mă înțeleg nemaipomenit, o echipă deja sudată de la repetiții.”

„S-a furat mireasa”- o comedie la care „se va râde”

Jojo„S-a furat Mireasa” este o comedie savuroasă în care Jojo (Cătălina Grama) joacă rolul unei femei șomere, fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie și de viața oferită de soțul ei, polițistul Cornel (Costi Diță, foto). Femeia se hotărăște s-o „fure”pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunți de interlopi, și să ceară de la aceștia o răscumpărare.

Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpățânare să se întoarcă la familia ei și la proaspătul soț, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan și ignorant, cu care a fost forțată să se mărite de către tatăl ei.

„Vrem să provocăm hohote de râs”

Dupa „Nașa, Alma Sârbu produce „S-a furat mireasa” alături de acelaşi regizor Jesús del Cerro. „Este o inspirație să produc primul lung metraj scris de Toni Grecu, al cărui grup de comedie reprezintă unul dintre cele mai puternice branduri de umor din România”, a declarat Alma.

„S-a furat mireasa” este o comedie maximală, nu minimală cum e moda astăzi – vrem să provocăm hohote de râs! Mă bucur să văd că scenariul meu prinde viață și îmi doresc ceea ce ne dorim cu toții: succes la public”, a spus scenaristul Toni Grecu.

Filmările pentru „S-a furat mireasa” vor dura până la sfârşitul lunii august, în diferite locuri din Bucureşti şi la Studiourile MediaPro.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te