Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Kevin Bacon, Jessica Williams, Chris Pine, Daniel Radcliffe și Steve Buscemi vin în februarie la HBO GO

Kevin Bacon, Jessica Williams, Chris Pine, Daniel Radcliffe și Steve Buscemi vin în februarie la HBO GO

de Redactia Tvmania

Vedeți mai jos serialele care intră în premieră în luna februarie 2019 pe platforma HBO GO.

 

MODERN FAMILY X./ O FAMILIE MODERNĂ – X

Din 10 februarie, un episod în fiecare săptămână

Serialul prezintă clanurile Pritchett-Dunphy-Tucker, care formează o mare și minunată familie mixtă. Cele trei familii oferă o perspectivă sinceră și amuzantă asupra dinamicii uneori calde, alteori ciudate a familiei moderne.

Familiile Pritchett-Dunphy-Tucker se adună pentru parada anuală de 4 iulie pe care Jay o va conduce în primul episod al sezonului 10. În următoarele episoade, Phil poate alege să-și schimbe cariera în timp ce Claire se ocupă de Jay și de fuziunea dintre Pritchett’s Closets și o altă companie. Gloria se întreabă dacă noua relație a lui Manny este atât de reală pe cât crede el și se implică mai mult în activitățile lui Joe. Între timp, Mitch se ocupă de niște procese interesante, iar el și Cam găzduiesc din nou un membru al familiei Tucker în timp ce trebuie să se îngrijească și de Lily. Relația lui Haley va fi supusă unor teste în timp ce Alex se chinuie cu planurile post-universitate și Luke s-a hotărât în sfârșit să se concentreze pe facultate. Toți membrii clanului extins se confruntă cu moartea unui membru al familiei. Aceste trei familii sunt unice, iar, împreună, ne oferă o perspectivă sinceră și amuzantă asupra dinamicii uneori calde, alteori ciudate a familiei moderne.

 

SIREN II./SIRENA – II

Din 7 februarie, un episod în fiecare săptămână

Serialul ne duce în Bristol Cove – un oraș de coastă cunoscut pentru legenda potrivit căreia aici au locuit sirene. Când sosirea unei fete misterioase dovedește că această legendă este adevărată, lupta dintre om și mare se dă pe viață și pe moarte.

Serialul ne duce în Bristol Cove – un oraș de coastă cunoscut pentru legenda potrivit căreia aici au locuit, odinioară, sirene. Când sosirea unei fete misterioase dovedește că această legendă este cât se poate de adevărată, lupta dintre om și mare se dă pe viață și pe moarte, căci aceste ființe de pradă vor să își recupereze oceanul. Serialul îl are drept protagonist pe Alex Roe în rolul lui Ben, un biolog marin care e atras de Ryn, noua fată misterioasă din oraș, o femeie ciudată, cu un secret întunecat, jucată de Eline Powell. Fola Evans-Akingbola este Maddie, un biolog marin care lucrează cu Ben și care este extrem de suspicioasă față de Ryn. Ian Verdun este Xander, un pescar decis să descopere adevărul; iar Rena Owen este Helen, excentrica orașului, care pare să știe mai multe despre sirene decât lasă să se înțeleagă.

 

LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER VI./ȘTIRILE SĂPTĂMÂNII CU JOHN OLIVER – VI

Din 18 februarie, un episod în fiecare săptămână

John Oliver vine la HBO cu un show în care ne va oferi o perspectivă originală asupra problemelor sociale, politice sau existențiale cu care se confruntă America și lumea întreagă.

Una dintre cele mai amuzante și mai pline de viață personalități ale televiziunii de azi, John Oliver începe un nou sezon al multi-laureatului său serial, premiat în numai doi ani cu șapte premii Emmy®. Oferind o privire satirică și plină de miez asupra lumii sociale, economice și politice de azi, Last Week Tonight îi oferă lui Oliver o platformă cu totul unică pentru a adresa tot felul de probleme arzătoare. Singurul serial de comedie axat pe știri și difuzat săptămânal, „Last Week Tonight” prezintă tot felul de știri din săptămâna ce tocmai se încheie și combină opiniile lui Oliver cu reportaje pre-filmate și invitați ocazionali.

 

THE FOLLOWING/ CULTUL CRIMINALILOR

Din 8 februarie (trei sezoane)

Când criminalul în serie Joe Carroll evadează, fostul agent FBI Ryan Hardy este chemat să ofere consultanță. Hardy și echipa FBI se confruntă cu o serie de crime puse la cale de diabolicul Carroll.

Când criminalul în serie Joe Carroll, condamnat la pedeapsa cu moartea, evadează și începe să omoare din nou, FBI-ul apelează la fostul agent Ryan Hardy, un veteran cu probleme psihologice care l-a prins pe Carroll cu 9 ani înainte, după ce acesta a omorât 14 studente în campusul colegiului unde preda literatura. Cunoscându-l pe Carroll mai bine decât oricine, Hardy lucrează îndeaproape cu echipa FBI și, în scurt timp, descoperă că acesta nu doar că era în legătură cu o rețea de criminali din exterior, dar a planificat mai multe decât o evadare din închisoare. Pe măsură ce Hardy și echipa FBI se confruntă cu o serie de crime puse la cale de diabolicul Carroll, Hardy are o a doua ocazie să-l prindă, dar are și o șansă la reabilitare de vreme ce acum are de-a face cu un întreg cult al criminalilor în serie.

 

2 DOPE QUEENS II./ DOUĂ REGINE COOL – II

Din 9 februarie, un episod pe săptămână

Jessica Williams și Phoebe Robinson vin la HBO cu un serial cu 4 episoade. Cele două regine vorbesc despre sex, dragoste, rasă, călătorii, probleme cu părul, New York și despre multe altele.

Phoebe Robinson și Jessica Williams sunt amuzante, sunt femei de culoase și sunt cele mai bune prietene. Ele sunt gazdele unui spectacol de comedie din Brooklyn. Cele două, alături de comedianții lor preferați, vorbesc despre sex, dragoste, rasă, probleme cu părul, New York, Billy Joel și despre multe altele. Reginele cool vin la HBO cu un serial cu patru episoade de câte o oră.

 

I AM THE NIGHT/ EU SUNT NOAPTEA

Din 5 februarie

Fauna Hodel este o adolescentă care a fost dată la naștere. În timp ce începe să descopere secretele trecutului ei, tânăra urmează o pistă sinistră care duce spre un ginecolog de la Hollywood ce a fost implicat în legendarul masacru al Daliei Negre.

Inspirat din evenimente adevărate, serialul spune povestea captivantă a Faunei Hodel (India Eisley), o adolescentă care a fost dată la naștere și crește în afara orașului Reno, Nevada. Fauna trăiește mai mult sau mai puțin confortabil cu misterul originii ei, până când face o descoperire care o determină să pună totul sub semnul întrebării. În timp ce Fauna începe să investigheze secretele trecutului ei, ea întâlnește un reporter ruinat (Chris Pine), bântuit de un caz care l-a distrus. Împreună, cei doi urmează o pistă sinistră care îi duce aproape de un ginecolog infam din Los Angeles, doctorul George Hodel (Jefferson Mays), un bărbat implicat în ceea ce este probabil una dintre cele mai faimoase crime nerezolvate.

 

ARTHUR’S LAW/ LEGEA LUI ARTHUR

Din 1 februarie, două episoade pe săptămână

Arthur este șomer de când și-a pierdut mâna într-un accident. Nici în viața personală nu-i merge bine din cauza soției lui. Din păcate, încercările lui de a-și rezolva problemele declanșează o avalanșă de consecințe dezastruoase.

Arthur Ahnepol duce o viață dezolantă de când și-a pierdut mâna dreaptă într-un accident de muncă. Extenuat de problemele din căsnicia lui nefericită și plictisit de moarte, el își face un plan morbid: vrea ca soția lui nesuferită să moară. El ar putea să ia viața de la capăt alături de iubita lui amantă folosindu-se de banii din asigurarea de viață. Dar o lege nescrisă îi domină viața: fiecare problemă rezolvată de Arthur are un efect și mai grav. Și astfel el declanșează o avalanșă de evenimente dezastruoase.

 

MIRACLE WORKERS/ CREATORII DE MIRACOLE

Din 20 februarie

Când Dumnezeu plănuiește să distrugă Pământul, doi îngeri trebuie să-și convingă șeful să salveze omenirea. Ei pun un pariu cu El că pot înfăptui miracolul suprem: pot ajuta doi oameni să se îndrăgostească.

Serialul, bazat pe cartea “What in God’s Name” scrisă de Simon Rich, este o comedie a cărei acțiune se petrece în Rai. Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan și Karan Son interpretează rolurile principale. Radcliffe este Craig, un înger de nivel inferior responsabil cu rugăciunile oamenilor, iar Steve Buscemi este șeful lui, Dumnezeu, care a renunțat și este pregătit să treacă la următorul proiect. Ca să împiedice distrugerea Pământului, Craig și colega lui Eliza (Viswanathan) trebuie să răspundă la o rugăciune aparent imposibilă: să-i ajute pe oamenii Laura și Sam să se îndrăgostească.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 10:30 Umami: al 5-lea gust
  Umami: al 5-lea gust este un show culinar, prezentat de Cristi Dumitru, Alin Barabancea (co-prezentator) și Sergiu Nedelea (expert în vinuri).
 • 11:00 Sunt Spion AP
  Cînd un avion militar de ultimă generaţie este furat, guvernul Statelor Unite crede că traficantul de arme Gundars l-a înhăţat cu gîndul de a-l vinde. Aşa că îl...
 • 13:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 14:00 Dansul străzii 2 AP
 • 16:00 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 18:00 România, te iubesc!
  Astăzi, la "România, te iubesc!", Cosmin Savu prezintă reportajul Finlanda la adăpost, despre modelul nordic de apărare, despre conștiința unui popor care a trecut...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Tomb Raider: Începutul 12
 • 22:15 Mama răzbunării 15
 • 00:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 01:15 Goosebumps 2: Halloween bântuit AP
 • 02:45 Dansul străzii 2 AP
 • 04:15 România, te iubesc!
  Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Rareş Năstase caută şi informează publicul din toată România despre adevăruri pe care mulţi le-ar dori ascunse:...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 07:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Neatza de weekend
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 15:00 Te cunosc de undeva!
  "Te cunosc de undeva!", cel mai spectaculos show de transforming, pune în scenă spectacole pe care nu trebuie să le ratezi! Zeci de artişti au urcat pe scena transformărilor...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 23:30 Stand Up Revolutions 12
  "Stand-up Revolution" este prima emisiune televizată de stand up, în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Prezenți...
 • 02:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 02:45 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 03:45 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 08:00 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:30 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 09:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 14:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Tu Urmezi! AP
  Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul. Concurenţii stau la...
 • 22:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 00:30 Autopsie fatală 15
 • 02:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV