Homepage  / Știri

Kevin Costner s-a plâns de filmările din România

Kevin Costner s-a plâns de filmările din România

de Redactia Tvmania

Venit în toamna anului trecut în România, pentru a filma miniseria „Hatfields and McCoys” (ce va fi difuzată pe postul History Channel din 28 mai încolo, în şase părţi), actorul Kevin Costner nu a fost deloc mulţumit de condiţiile în care a lucrat.

Într-un interviu acordat vulture.com, acesta povesteşte că a acceptat rolul pentru că îl interesa povestea duşmăniei dintre Anse Hatfield (rolul pe care îl joacă el) şi fostul lui coleg din Războiul Civil, Randall McCoy (Bill Paxton). În schimb, a acceptat proiectul în şase părţi (la cărui coloană sonoră a colaborat cu formaţia lui, Modern West) înainte de a afla că se va filma în România.

„Am spus da înainte de a sări; nu am ştiut cât de adâncă e apa şi acceptasem deja, ca apoi să aflu că vom filma în România? Nu am avut nici un avantaj acolo. Vorbesc despre producţia în sine. Nu am putut avea toţi figuranţii pe care îi doream, nu am avut camere de filmat de ultimă generaţie, nu am avut buget pentru efecte speciale – lucruri care puteau mări valoarea producţiei. A trebuit să fim creativi”, a explicat Costner.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te