Homepage  / Ultimul număr

„La nationala, toti sunt lideri!”

"La nationala, toti sunt lideri!"

de Redactia Tvmania

Pentru ca reincepe campionatul nostru cel de toate zilele, prefatam meciurile din Liga 1 prin intermediul unui om de fotbal neutru, asa cum trebuie sa fie un selectioner: Victor Piturca.

Aparent, selectionerul Victor Piturca e in vacanta: „tricolorii” vor juca abia luna viitoare un amical, preliminariile EURO 2008 incep in septembrie. Dar, dupa cum veti afla in continuare din interviul pe care ni l-a acordat telefonic antrenorul, nationala de fotbal a Romaniei are serioase probleme de efectiv!
„TV mania”: Incepe noul campionat. In calitate de antrenor al nationalei, vi se pare mai potrivita formula cu 18 echipe?
Victor Piturca: Ramane de vazut. Practica a demonstrat ca si cand erau 18 echipe s-au obtinut performante, echipele de club au jucat in Grupele Ligii Camionilor… Din punctul meu de vedere, aceasta editie de campionat va fi mai buna. Echipele vor avea mai multe jocuri, in plus, avem o tara destul de mare si merita cat mai multe orase sa aiba echipa in prima liga.
Cu ce va ajuta faptul ca e si Unirea Urziceni in Liga 1? Sporeste aria de selectie?
Nu stii de unde sare iepurele niciodata, nu? E mai greu de presupus ca Urziceniul va da jucatori la reprezentatativa. Insa eu sper ca Urziceniul sa nu faca doar act de prezenta, sa puna probleme tuturor echipelor.
Ce formatii credeti ca vor face furori in aceasta toamna?
E greu de anticipat. Probabil, echipele care au facut transferuri tari…

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te