Homepage  / Articole

Încă o controversă Lady GaGa: „Alejandro” e copiat!

Încă o controversă Lady GaGa: "Alejandro" e copiat!

de Redactia Tvmania

Lady GaGa şochează din nou cu “Alejandro”, un clip cu multe gesturi sexuale, lenjerie intimă foarte sexi, dar şi simboluri ale Bisericii Catolice.

Lady GaGa

Care va fi următorul pas? Oare o vor lăsa fanii să aducă şi cadavre pe scenă?

Chiar dacă seamănă izbitor cu piesa celor de la Ace of Base, “Don’t Turn Around”, single-ul lui Lady GaGa, Alejandro (al treilea promovat de pe albumul “The Fame Monster” după “Bad Romance” şi “Telephone”) se află în primele zece locuri în topul Billboard Hot 100.

Mai mult, şi în ceea ce priveşte videoclipul, se pare că Lady GaGa s-a inspirat din “Vogue” şi “Like a Prayer” ale Madonnei. Deja prea multe controverse? Aflaţi că un excentric miliardar rus pe nume Arkady (care apare spre sfârşitul videoclipului purtând o haină de piele şi o şapcă) ar fi dat un milion de dolari să apară alături de Lady GaGa.

De asemenea, în videoclip (regizat de fotograful american Steven Klein) apare în rolul lui Alejandro modelul brazilian Evandro Soldati (25 de ani), care s-a clasat, în 2008, pe locul şapte în topul celor mai de succes manechine masculine din lume alcătuit de revista Forbes.

Lady GaGa şi sutienul-mitralieră

Artista în vârstă de 24 de ani nu se opreşte însă aici. Ea a terminat de înregistrat un nou album pe care îl va lansa la începutul anului viitor. “Mesajul noii mele muzici este şi mai amar decât înainte”, a declarat ea în cel mai recent număr al revistei Rolling Stone, pe coperta căruia apare purtând pe post de sutien două mitraliere.

Lady GaGa nu a dezvăluit numele următorului ei album, însă intenţionează să şi-l tatueze. “Am muncit la el şi l-am terminat în câteva luni. Sunt fericită că a fost gata aşa de repede. Altor artişti le ia câţiva ani”, a mai spus GaGa. Cât priveşte show-urile sale, în care apare mereu cu ceva nou, cântăreaţa intenţionează să aducă pe scenă cadavre din expoziţia omului de ştiinţă german Gunther Von Hagens, intitulată “Body Worlds”.

În prezent, Lady GaGa se află în turneul “The Monster Ball” în Statele Unite şi Canada. Din octombrie până în decembrie anul acesta, artista va concerta în mai multe ţări europene. Fanii din România trebuie să ştie că cel mai aproape de ţara noastră Lady GaGa se va afla pe 7 noiembrie la Budapesta.

Dacă în cariera muzicală lui Lady GaGa îi place să vină mereu cu ceva nou, în viaţa personală, cântăreaţa, câştigătoare a două premii Grammy şi a nouă Billboard, nu vrea să-şi întemeieze prea curând o familie. Ba mai mult se pare ca aceasta nu prea e entuziasmată să aibă copii. “Sunt foarte speriată de copii. Cred că o femeie se schimbă total odată ce naşte. Eu nu sunt pregătită pentru aşa ceva”, a declarat ea în acest sens.

Urmăriţi aici videoclipul piesei “Alejandro” al lui Lady GaGa:

Urmăriţi aici videoclipul piesei “Don’t Turn Around” al celor de la Ace of Base:

https://www.youtube.com/watch?v=8RYo0JpT410
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te