Homepage  / Ultimul număr

Lectiile de sex ale Evei

Lectiile de sex ale Evei

de Redactia Tvmania

Eva Longoria a dezvaluit recent cateva secrete despre zbenguielile ei in dormitor. Actrita se lauda prin Cetatea Filmului ca ea este seful in relatia cu baschetbalistul Tony Parker.

Evei Longoria i-au murit laudatorii! Altfel nu se explica de ce actrita se impauneaza cu propriile virtuti, mai ales cele care raman de obicei departe de ochii si urechile publicului. Si, ca personajul din „Neveste disprerate”, care l-a sedus pe gradinarul familiei, se pare ca Eva tine fraiele relatiei cu baschetbalistul Tony Parker, cu opt ani mai tanar decat ea.
Starul din „Neveste disprerate” a declarat, pentru revista „Allure”, ca Tony Parker era lipsit de experienta in ceea ce priveste sexul atunci cand si-au inceput relatia, anul trecut. „Imi spune mereu ca nu a intalnit pe nimeni care iubeste ca mine – in intregime, liber si neconditionat”, a mai spus starul. Nu de altceva, dar se pare ca jucatorul de la San Antonio Spurs a mai avut o singura relatie inainte de cea cu Longoria. „El este foarte dulce. Eu sunt cea experimentata. Eu sunt profesoara, mai ales in ceea ce priveste dragostea”, a spus actrita de 31 de ani.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te