Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, adevărul despre relația cu Nick Casciaro. „Așa a fost să fie”

Loredana Groza, adevărul despre relația cu Nick Casciaro. „Așa a fost să fie”
10

de Roxana Mirea,

Loredana Groza a câștigat X Factor 2021, de la Antena 1, cu Nick Casciaro. Totuși, după ce competiția s-a încheiat, cei doi au continuat să păstreze legătura și s-au fotografiat în ipostaze destul de tandre. După ce Loredana și Nick Casino  au petrecut și câteva zile la munte, fanii artistei au început să se întrebe dacă între ei doi nu este ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Ei bine, Loredana Groza a făcut lumină în acest caz și a vorbit despre relația pe care o are cu Nick Casciaro

Loredana Groza, despre relația cu Nick Casciaro

Loredana Groza a vorbit despre relația pe care o are cu Nick Casciaro, după ce au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora între ei ar fi mai mult decât o simplă relație de prietenie. Artista a spus că a ales să petreacă sărbătorile alături de câștigătorul X Factor 2021 în momentul în care a constat că el este singur aici. În plus, ea mai spus că există chimie între ei pe scenă și că sunt doar foarte buni prieteni.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste.

Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro.

Loredana-Groza-adevarul-despre-relatia-cu-Nick-Casciaro-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Nick Casciaro: „Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos”

De asemenea, Nick Casciaro a avut și el ceva de completat la afirmațiile Loredanei Groza, acesta spunând că Loredana este ca o mamă pentru el, o simte ca făcând parte din familie. În plus, el a mai spus că artista i-a făcut Crăciunul mai frumos, asta pentru că nu l-a lăsat să petreacă singur. Nick Casciaro a mai declarat că pe el îl amuză toate comentariile internauților, care spun că el și Loredana Groza sunt mai mult decât prieteni.

E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a adăugat Nick Casciaro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te