Homepage  / Seriale / Televiziune

„Mă numesc Züleyha”, noul program de difuzare al serialului turcesc de la Kanal D

„Mă numesc Züleyha”, noul program de difuzare al serialului turcesc de la Kanal D

de Redactia Tvmania

Kanal D a anunțat recent că grila sa va trece prin câteva modificări importante. Schimbările apar în contextul în care postul va începe difuzarea unui nou serial turcesc. Din acel moment, fanii „Mă numesc Züleyha” vor putea urmări serialul lor preferat doar două zile pe săptămână. Ce e nou în grila Kanal D la începutul lunii iulie.

În ce zile va fi difuzat serialul turcesc „Mă numesc Züleyha”

În prezent, după finalul de la „Fiica ambasadorului”, Kanal D a început difuzarea serialului „Mă numesc Züleyha” de luni până vineri, de la 20.00. 

Începând de luni, 4 iulie, Kanal D va difuza un nou serial turcesc. Mai precis, trei zile pe săptămână, în loc de „Mă numesc Zuleyha”, telespectatorii postului vor putea urmări o nouă poveste de familie, „Aripi frânte”. Acest serial va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Prin urmare, odată cu difuzarea producției “Aripi frânte”, “Mă numesc Zuleyha” va putea fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00.

Nu este prima modificare care vizează locul în grila Kanal D al serialului „Mă numesc Zuleyha”. Ultima dată, producția a fost mutată în grilă din cauza serialului „Fiica ambasadorului”.

„Mă numesc Züleyha” s-a terminat în Turcia

Serialul „Mă numesc Züleyha” (în original: „Bir Zamanlar Çukurova”) a ajuns deja la final la turci, ultimul episod fiind difuzat pe 16 iunie, pe postul ATV. Serialul și-a încheiat călătoria de patru sezoane cu un final magnific, s-a entuziasmat presa locală.

„Mă numesc Züleyha” s-a clasat pe primul loc în topurile de audiență din Turcia cu episodul difuzat aseară, cel cu nr. 141, ultimul al serialului. Mai mult, producția și-a depășit propriul record de audiență pentru anul în curs. Faptul că finalul serialului a fost unul reușit o demonstrează și numeroasele reacții pozitive din mediul online: fanii s-au întrecut în laude și au mulțumit echipei serialului pentru munca depusă.

Mulțumiri nesfârșite tuturor celor care au contribuit”, „Am urmărit 4 sezoane fără să pierd niciun episod”, „Ne va lipsi Çukurova și mai ales Hunkar, Zuleyha și Demir Yaman” sau „L-am urmărit cu interes încă de la primul episod, a fost un serial de epocă foarte bun”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor pe conturile oficiale de social media ale îndrăgitului serial.

Dar și echipa serialului a mulțumit fanilor pentru susținerea lor. „Dorim să le mulțumim tuturor telespectatorilor noștri care ne-au împărtășit emoțiile în călătoria din „Mă numesc Züleyha” și au fost în fața ecranelor în fiecare joi seara”, este mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a serialului.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te