Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea a trecut printr-o perioadă dificilă. „A fost cea mai deprimantă săptămână din viața mea!”

Mădălina Ghenea a trecut printr-o perioadă dificilă. „A fost cea mai deprimantă săptămână din viața mea!”

de Roxana Mirea,

Considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi, Mădălina Ghenea reușește să impresioneze întotdeuna prin aparițiile sale. Totuși, actriața a dezvăluit, recent, că a trecut printr-o perioadă mai dificilă. Aceasta și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor ei de pe Instagram.

Mădălina Ghenea a trecut printr-o perioadă dificilă

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, chiar dacă trăiește de câțiva ani buni în Italia, alături de fetița ei. Actriaț reușește să impresioneze mereu datorită aparițiilor sale glamour. Totuși, Mădălina Ghenea și-a deschis sufletul în fața fanilor să și a mărturisit că viața ei nu este perfectă, așa cum pare în mediul online.

Mădălina Ghenea a dezvăluit că a trecut prin momente dificile. Aceasta a fost în Mexic și spune că a avut parte de cea mai deprimantă săptămână din viața ei.

Cred că e greu să spui adevărul pe Instagram, întrucât oamenii au tendința să arate doar cea mai bună parte a lucrurilor, partea veselă, atrăgătoare a lor… Adevărul este că am fost în Mexic timp de o săptămână, timp în care am lucrat încontinuu și asta a fost, cu siguranță, cea mai deprimantă săptămână din viața mea (…) Să fiu departe de fetița mea este dureros și destul de greu de suportat pentru mine. Nu am prieteni aici, însă am întâlnit o persoană talentată, un artist tânăr, cu care am avut ocazia să lucrez pentru două coperți. (…)”, a scris Mădălina Ghenea, pe Instagram,  în dreptul unor imagini în care apare îmbrăcată într-o rochie albă, pe care a asortat-o cu cizme cu tocuri înalte.

Mădălina Ghenea s-a întâlnit cu Jared Leto

Mădălina Ghenea s-a întâlnit cu Jared Leto, colegul său din „House of Gucci”. Cei doi au luat cina la un restaurant din Milano, acolo unde au fost fotografiat. La sosire, actorul american i-a oferit Mădălinei un trandafir, potrivit profm.ro.

Jared Leto a purtat un costum verde din catifea, iar actrița a optat pentru o ținută casual cu cizme, jachetă și pantaloni negri. Cei doi au fost surprinși apoi și în interiorul localului unde au purtat o discuție și s-au bucurat de cină.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te