Homepage  / Cinema

Mads Mikkelsen (Hannibal) îl va juca pe adversarul lui Doctor Strange

Mads Mikkelsen (Hannibal) îl va juca pe adversarul lui Doctor Strange

de Redactia Tvmania

Starul serialului „Hannibal” a obţinut rolul personajului negativ din „Doctor Strange”, anunţă digitalspy.com. Potrivit producătorului Kevin Feige, Mads Mikkelsen (50 de ani) va interpreta un vrăjitor. „O să ducem telespectatorii într-un fel de ghid al multiuniversului, în alte dimensiuni, unde există lucruri incredibile – minuni care sperăm să fie extrem de interesante la nivel vizual şi unice pentru acest film.

 

Dar există şi creaturi foarte înfricoşătoare în celelalte dimensiuni. Personajul lui Mads este un vrăjitor care îşi creează propria sectă. El crede că Ancient One doar îşi protejează puterea şi că lumea ar fi mai bună dacă unora dintre ele li s-ar permite să evadeze”, a spus Kevin Feige, adăugând că Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) şi Ancient One (Tilda Swinton) trebuie să protejeze lumea de creaturile eliberate de vrăjitor.
Numele personajul este un secret bine păzit de producători. „Am văzut multe sugestii. Nimeni nu a ghicit numele pe care l-am ales pentru el. Ne-ar plăcea să păstrăm secretul, dacă putem”, a completat producătorul executiv Stephen Broussard.
În filmul de la Marvel, care are premiera la toamnă, au mai fost distribuiţi actorii Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Scott Adkins, Amy Landecker şi Michael Stuhlbarg.
Noul interpret al Omului-Păianjen, Tom Holland, a fost văzut recent pe platourile de filmare şi există posibilitatea să marcheze o apariţie cameo în „Doctor Strange”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te