Homepage  / Ultimul număr

Magnetism si ambitie

Magnetism si ambitie

de Redactia Tvmania

Dupa ce a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea din „Cartita”, actorul Mark Wahlberg se bucura de o certa credibilitate la Hollywood. In „Lunetistul” isi face singur dreptate.

Atunci cand ai o personalitate puternica, un temperament vulcanic si nu esti dispus sa faci compromisuri, pare firesc sa refuzi sa faci parte dintr-un proiect muzical construit exclusiv pe criterii comerciale – formatia New Kids On The Block – si nu te sfiesti sa critici un regizor celebru de talia lui Martin Scorsese. Dupa ce a facut afaceri cu droguri si a inchisoare la 16 ani, Mark s-a separat de aceasta lume si s-a lansat la inceputul anilor ’90 in formula Marky Mark and The Funcky Bunch. Era o varianta funcky-rap diluata si lipsita de talent muzical veritabil ce a functionat cu succes timp de doi ani. Corpul sau bine lucrat pe care il expunea cu fiecare ocazie, dar si reclama la lenjeria Calvin Klein, alaturi de celebra Kate Moss, au fost principalele elemente ce au atras fanele in jurul lui Marky Mark. Scandalurile frecvente si acuzatiile de rasism i-au distrus rapid reputatia, astfel ca Wahlberg a decis sa se reorienteze spre alt domeniu: actoria.
Primul sau rol a fost in filmul „Renaissance Man” in 1994, a urmat „The Basketball Diaries”, alaturi de Leonardo Di Caprio, iar „Boogie Nights” i-a adus aprecierea unanima a criticilor. De aici ofertele producatorilor au inceput sa curga in ritm constant, consolidandu-i statutul lui Wahlberg la Hollywood.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te