Homepage  / Articole

Mai mult Cancan TV, din 9 ianuarie, la Kanal D

Mai mult Cancan TV, din 9 ianuarie, la Kanal D

de Redactia Tvmania

Începând de luni, 9 ianuarie, Cancan TV va fi difuzat de luni până joi de la 22.30. Și în acest an, Andreea Mantea și Adrian Artene le pregătesc telespectatorilor o sumedenie de exclusivități mondene și subiecte de ultimă oră.

„Ne iubim telespectatorii și pentru că vrem să le oferim cât mai multe exclusivități, subiecte incendiare și dezvăluiri incredibile, vom fi în casele lor de luni până joi, de la 22.30, la Kanal D. Vă invit să fiți alături de noi la CANCAN TV, pentru că vă pregătim foarte multe surprize și în acest an”, a spus Andreea Mantea.

„Această modificare este firească dat fiind faptul că, după primul sezon al emisiunii, am primit semnale clare din partea telespectatorilor că trebuie să fim seară de seară alături de ei. Promitem să aducem și în sezonul următor cele mai bune subiecte, iar fiecare ediție să aibă un conținut editorial de excepție”, a declarat Adrian Artene.

Emisiunea a avut premiera în luna august a anului trecut, când se difuza doar miercurea, joia și vinerea seara. La acea vreme, prezentatorul Adrian Artene a spus că show-ul va rescrie “istoria mondenă” a României.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te