Homepage  / Articole

Maite şi William Levy triumfă mereu împreună

Maite şi William Levy triumfă mereu împreună

de Redactia Tvmania

Protagoniştii din “Triumful dragostei” de la Acasă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori din lumea telenovelelor. Aflaţi în ce proiecte sunt implicaţi şi cum mai stau cu dragostea.

Se pare că slujba de binecuvântare pe care au dorit-o producătorii de la “Triumful dragostei” la începutul filmărilor în 2010 a avut efect. Serialul care i-a adus din nou împreună pe Maite Perroni şi William Levy (după “Iubire cu chip rebel”) a înregistrat audienţe foarte mari în ţara de origine, Mexic, iar la noi este cea mai urmărită telenovelă de la postul Acasă.

După terminarea serialului s-a vorbit chiar de o continuare, însă latino-americanii preferă mai degrabă remake-urile unor telenovele celebre din anii ‘80-‘90 decât alte poveşti cu aceleaşi personaje.

Succesul producţiei “Triumful dragostei”, dirijată de Salvador Mejia, se datorează distribuţiei bine alese, din care fac parte nume cunoscute precum Victoria Ruffo, Daniela Romo şi Osvaldo Rios, chimiei protagoniştilor, dar şi a poveştii de iubire, despre care Maite Perroni a spus: „E una dintre acele poveşti care scot la lumină toate tipurile de relaţii care există într-un cuplu. O producţie care se desprinde de convenţional, deşi scenariul este unul clasic”.

Scene pasionale doar pe micul ecran

Săruturile pline de pasiune dintre Maite Perroni (28 de ani) şi William Levy (31 de ani) de pe micile ecrane au fost subiectul preferat al tabloidelor mexicane în timpul filmărilor la telenovelă.

Poate fanii celor doi actori şi-ar fi dorit să audă vestea că ei formează un cuplu şi în viaţa reală, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Maite are o relaţie cu muzicianul Mane de la Parra, care este foarte gelos şi chiar a părut foarte intrigat că unele reviste au publicat în luna octombrie poze cu iubita sa făcând topless la plajă.

Iar la rândul său, William Levy a avut anul acesta o viaţă amoroasă mult prea tumultoasă, ca să mai facă parte din ea şi partenera sa de serial. El s-a împăcat recent cu fosta lui iubită, Elizabeth Gutierrez, cu care are doi copii.

Levy este foarte ocupat profesional, spre deosebire de Maite care, după “Triumful dragostei”, a decis să ia o pauză de la telenovele şi să petreacă mai mult timp cu familia şi iubitul ei. Actorul i-a luat locul lui Jorge Salinas (bolnav de pneumonie) în piesa de teatru “Perfume de Gardenia”, vrea să se lanseze în muzică şi visează să joace într-un film de la Hollywood.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te