Homepage  / Vedete româneşti

Majda a fost cerută în căsătorie! Ce a spus despre viitorul soț

Majda a fost cerută în căsătorie! Ce a spus despre viitorul soț
7

de Roxana Mirea,

Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, are o relație cu Mihai de aproximativ patru ani. Recent, ea făcut declarații deapre viitorul soț, dar și despre posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Majda Aboulumosha a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de patru ani de zile. Vedeta TV a ținut să păstreze suspansul și a spus că nu se știe niciodată când fanii vor avea ocazia să o vadă în rochie de mireasă.

Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului. Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă”, a declarat Majda Aboulumosha pentru sursa menționată anterior.

Majda-Aboulumosha-a-fost-ceruta-in-casatorie-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Întrebată dacă a existat o cerere în căsătorie, Majda a spus: „Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile.”

Vedeta are o fetiță dintr-o relație anterioară, însă nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.

„Iubesc copiii! Cum se vor așeza lucrurile, eu întotdeauna voi îmbrățișa ce-mi oferă Dumnezeu”, a spus ea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te