Homepage  / Vedete româneşti

Majda Aboulumosha și ritualul ei de frumusețe: soare în porții mici și cât mai multă apă

Majda Aboulumosha și ritualul ei de frumusețe: soare în porții mici și cât mai multă apă
11

de Cătălina Matei,

O prezență exotică pe micile ecrane din România, Majda Aboulumosha are mare grijă de look-ul ei. Astfel,  cea care face echipă alături de Cosmina Păsărin și Emily Brughelea la „Vorbește lumea”, emisiunea de la Pro TV, ne-a dezvăluit care este ritualuli ei de îngrijire în perioada estivală.

Alături de Emily Burghelea și Cosmina Păsărin, Majda Aboulumosha prezintă ediția de vară a emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV. Este o prezență exotică, pe care nu ai cum să n-o remarci, iar din ritualul ei de îngrijire în sezonul estival nu lipsește hidratarea.

„Am grijă la alimentație și întotdeauna am grijă de tenul meu cu produse de îngrijire, încerc cât pot să nu mă expun la soare, deși îl atrag 😂 …. nu de alta, dar dacă stau prea mult la soare nici că mă mai vezi 😂 Mă hidratez foarte bine și asta vă spun și vouă: Beți apă! 💓”, ne-a sfătuit Majda Aboulumosha.

Ce se întîmplă dincolo de emisiunea de la Pro TV? „Am o viață destul de plină…. stau și mă uit la tv 😂… glumesc.  Fetița mea a împlinit 9 ani și atunci este implicată în diferite activități și îi sunt alături, acum se bucură de vacanță și eu alături de ea.  Sunt destul de activă și în online unde stau conectată cu oamenii care mă urmăresc. Încerc să pun pe picioare, din nou, laboratorul de prăjituri”, ne-a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

O poveste de viață ca-n filme

A jucat în telenovele și a fost implicată în mai multe proiecte TV, însă dincolo de CV-ul său, viața Majdei Aboulumosha pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Potrivit viva.ro, Majda s-a născut în Ploiești. Mama sa este de româncă, iar tatăl de origine libaneză. A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu’, secția Servicii din Ploiești și Universitatea Hyperion, specializarea Turism.

Majda și-a făcut apariția în televiziune încă de la vârsta de 12 ani și a prezentat moda. A participat la emisiunea concurs „În al 9-lea cer”, la Acasa TV, iar apoi a fost distribuită în mai multe telenovele românești. A jucat în serialele „Regina”, „Aniela” și „Iubire și Onoare”. De asemenea, a jucat și în „Fructul Oprit” de la Antena 1.

Totodată, Majda a fost colegă de platou cu Cristi Brancu, la „Agenția VIP”, timp de 2 ani. De asemenea, a prezentat „Showbiz Report”, alături de Andrei Ștefănescu, la Antena Stars. A urmat „Survivor” și „Femeia Alege”.

Majda-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te