Homepage  / Seriale / Televiziune

„Mama îmi zice Demi Moore”. Anastasia Chivu, fiica lui Cristian Chivu, își face debutul în „Adela”, joi seară. Ce rol va juca

„Mama îmi zice Demi Moore”. Anastasia Chivu, fiica lui Cristian Chivu, își face debutul în „Adela”, joi seară. Ce rol va juca
9

de Andra Stana,

Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristian Chivu, va putea fi urmărită începând din această săptămână în „Adela”. Micuța actriță a venit special în România, însoţită de mama sa, Adelina Chivu, pentru a participa la filmările pentru serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1. Aflată la debutul ei în actorie, Anastasia va interpreta un rol-cheie în serialul difuzat joia de Antena 1.

Anastastia Chivu: „Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă”

„Urmăream serialul Adela pe AntenaPLAY de acasă, din Italia şi mi-a plăcut!”, a mărturisit mama Anastasiei, Adelina Chivu.

Totodată, Anastasia a povestit că actoria este visul său.

„Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă, mi-a plăcut mult ideea! Mama îmi zice Demi Moore!”, a mai dezvăluit micuţa, care visează ca în timp să ajungă o mare actriţă la Hollywood.

Începând de joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, o puteți urmări pe Anastasia în rolul Dianei, sora lui Lucian (Daniel Nuţă), o fetiţă de 10 ani, născută la New York şi care în prezent locuieşte la internat.

„Este foarte fain aici, îmi place mult şi chiar dacă la început mi-a fost puţin greu şi aveam emoţii, m-am obişnuit repede. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine special din America să-l caute pe fratele său, Lucian!”, a dezvăluit Anastasia Chivu.

„Mama îmi zice Demi Moore”. Anastasia Chivu, fiica lui Cristian Chivu, își face debutul în „Adela”, joi seară. Ce rol va juca (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine mai face parte din distribuția „Adela”, sezonul 2

Alături de Anastasia, din distribuţia serialului de la Antena 1 mai fac parte şi fata lui Marius Lăcătuş, Dominique (Tania) şi fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto (Floppy), două personaje care vor interacţiona mult cu Diana.

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. În continuare, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, noi secrete vor ieşi la iveală, în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production.

Mai mult, au început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă în lumea serialului.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te