Homepage  / Vedete româneşti

Mama lui Smiley a spus cum se înțelege cu Gina Pistol. „Nora mea, din păcate…”

Mama lui Smiley a spus cum se înțelege cu Gina Pistol. „Nora mea, din păcate...”
7

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, iar evenimentul este catalogat ca „nunta anului 2023”. După ce Gina Pistol și Smiley au devenit oficial soț și soție, mama artistului a spus câteva cuvinte despre nora ei.

Cum se înțelege mama lui Smiley cu Gina Pistol

După ce Smiley și Gina Pistol au devenit oficial soț și soție, părinții artistului au oferit un interviu pentru Pro TV. Mama lui Smiley a spus că ea și soțul ei și-au dorit mult ca cei doi să se căsătorească.

A fost ceva înălțător. Ne-am dorit acest aspect foarte mult, să se oficializeze în fața lui Dumnezeu această căsătorie. Noi, toată familia, credem în Dumnezeu și era un moment pe care ni-l doream și îl așteptam”, a declarat mama lui Smiley, Ioana Maria, pentru Pro TV.

Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA în fața ofițerului de stare civilă”, a adăugat și tatăl artistului.

În continuare, doamna Ioana Maria a spus că se înțelege bine cu nora ei, dar nu poate să spună mai multe despre ea, având în vedere că nu locuiesc împreună.

cum-se-intelege-mama-lui-smiley-cu-gina-pistol-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul ăsta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică”, a spus doamna Ioana Maria.

Uite, avem o nepoțică fabuloasă”, a spus tatăl actorului.

Suntem iubiți. Sunt o bunică ce și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”, a adăugat soacra Ginei Pistol.

Le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a mai adăugat mama artistului, iar tatăl lui a completat: „Eu le doresc sănătate, iubire, fericire, înțelegere și respect reciproc”.

Unde pleacă Gina Pistol și Smiley în luna de miere

Gina Pistol și Smiley vor pleca săptămâna viitoare în luna de miere, care a fost un cadou de nuntă de la nașii lor.

Luna de miere va fi în sudul Franței. Plecăm săptămâna viitoare. Luna dee miere este cadou de la nași. N-am fost niciodată în sudul Franței ș ne-au surprins cu cadoul ăsta senzațional și de-abia așteptăm să mergem”, a povestit Smiley.

Josephine, fiica lor, nu va merge cu ei.

„O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și cu Josephine vara asta, sper să apucăm”, a mai spus Smiley.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te