Homepage  / Vedete româneşti

Mara Bănică, după cea de-a patra intervenție chirurgicală la sâni: „Am făcut o mare prostie acum niște ani”

Mara Bănică, după cea de-a patra intervenție chirurgicală la sâni: „Am făcut o mare prostie acum niște ani”
7

de Roxana Mirea,

La puțin timp după ce a fost externată din spital, Mara Bănică a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Vedeta a suferit a patra intervenție chirurgicală la sâni, pe data de 9 ianuarie 2023. Iată cum se simte acum și ce sfat are pentru fetele care vor să își pună implanturi mamare.

Mara Bănică, după cea de-a patra intervenție chirurgicală la sâni

Mara Bănică a trecut prin cea de-a patra intervenție chirurgicală la sâni. După ce a fost externată din spital, vedeta a mers în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, unde a spus că a fost supusă unei noi intervenții la nivelul sânilor, din cauza unor complicații.

Am făcut o mare prostie acum niște ani. Vreau să le sfătuiesc pe fete să nu își mai pună așa ceva, că e foarte rău. Ultimul implant a fost în 2018 și erau atât de mari și atât de grei încât nu mai puteam de spate. Aveam niște dureri de cervicală, de lombară, m-am dus pe la toți doctorii. Până la urmă am descoperit, medical vorbind, că era vorba despre această greutate”, a dezvăluit Mara Bănică, potrivit protv.ro.

Mara Bănică și-a pus primul implant mamar în 2017, după un accident cumplit de mașină în care și-a rupt toate coastele pe partea stângă. Din cazua impactului puternic, vedeta Bănică a rămas atunci cu multe defecte. Dorind că corecteze aspectul, Mara și-a pus atunci implanturi.

Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta în 2003. Fusesem la războiul din Irak și primisesem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București.

De accea mi-am făcut prima intervenție. pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic. Prima dată mi-am făcut în 2017 și după am tot revenit”, a mai spus vedeta.

mara-banica-dupa-cea-de-a-patra-interventie-chirurgicala-la-sani-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce sfat are Mara Bănică pentru femeile care vor implanturi

Mara Bănică le-a sfătuit pe femeile care își doresc implanturi mamare să nu apeleze la unele prea mari.

 „Era ceva…inestetic e puțin spus. Sânul meu stâng era jos de tot, cel drept era normal și de aceea am făcut prima intervenție. În 2017 am făcut și după aceea am tot revenit, că am avut prima naștere, că s-au deteriorat, a doua oară i-am ridicat, nu am umblat la implant, apoi a treia oară i-am vrut mai mari. Asta e cea mai mare prostie. (…)

Da, faceți-vă, e un lucru extraordinar, dar să nu îi faceți mari. Pentru că în 4-5 ani o să fie repercursiuni asupra sănătății. (…) Eu o mastopexie am făcut acum, o ridicare a implantului mamar. (…) Este o operație grea care presupune ridicare sânilor”, a mai adăugat Mara Bănică.

În final, Mara Bănică a spus că se simte bine după operație și că e în perioada de recuperare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te