Homepage  / Ultimul număr

Maratonul comediei

Maratonul comediei

de Redactia Tvmania

De ce "Ziua Comediei", de ce la Pro Cinema si de ce tocmai pe 19 noiembrie? Ei bine, nu exista niciun motiv special. Dar cine spune ca ai nevoie de un motiv pentru a inventa o astfel de zi festiva si pentru a petrece ore in sir alaturi de comedianti de clasa?

Daca intrati pe pagina de internet a postului de televiziune Pro Cinema (www.procinema.ro), veti descoperi in coltul din stanga-jos un link catre un concurs online care se numeste „Pune-te pe ras!”. Acolo, orice telespectator poate trimite inregistrari audio si video din care sa se auda cat mai limpede rasul lui, de preferinta cat mai amuzant si el. Competitia inedita nu este intamplatoare. Incepand din aceasta toamna, fratele mai mic al Pro TV-ului a capatat o identitate usor schimbata, in care umorul joaca un rol principal. Astfel, peste 50% dintre programele difuzate in prezent de acest post de televiziune sunt comedii, sitcomuri sau alte tipuri de produse media asociate cu umorul. Iar evenimentul „Ziua Comediei”, programat pentru lunea viitoare, este menit sa atraga atentia asupra acestei rebranduiri fine a canalului Pro Cinema. Ce inseamna Ziua Comediei? Nimic altceva decat o serie de comedii cu succes de casa si mai multe episoade din sitcomurile „Seinfeld” si „Freddie”, totul incepand la orele 17.

Din Las Vegas la psihiatru
Prima pelicula programata luni dupa-amiaza pe Pro Cinema este „Vacanta in Las Vegas”, o productie din 1997, cu Chevy Chase si Beverly D’Angelo in rolurile principale. Filmul face parte dintr-o serie de comedii care au in centru vacantele clanului Griswold. Chiar daca nu este vorba de un umor prea subtil si nici de realizari artistice exceptionale, gagurile si glumele transparente ale lui Chevy Chase au un public fidel, mai precis pe cel care urmareste si filmele cu John Belushi sau Dan Aykroyd.
Urmatoarea comedie din programul Zilei Comediei este „Cu nasul la psihiatru” (1999), un film deja clasic, cu doua nominalizari la Globul de Aur, ai carui protagonisti sunt Robert De Niro si Billy Crystal.

Luni, 17.00, Pro Cinema, „Ziua Comediei”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te