Homepage  / Ultimul număr

Marea finala

Marea finala

de Redactia Tvmania

TVR va decerna in noaptea de Revelion titlul de "telespectatorul anului", in cadrul unui concurs la care participa reprezentanti ai tuturor provinciilor istorice si ai Capitalei.( Duminica, TVR 1, 20.00, "Vrei sa fii No. 1?" )

TVR nu-si dezminte vocatia de televiziune publica. In seara de Revelion, nu vom vedea pe TVR 1 manele sau numere de strip-tease, ci marea finala a concursului „Vrei sa fii No.1?”, la care vor participa 50 concurenti din cele opt provincii istorice si din Bucuresti. Ideea competitiei este simpla: castiga cel care stie cel mai multe despre istoria TVR, iar premiul pentru cel care fi desemnat „telespectatorul anului” este o masina sport germana.
Finala din seara de 31 decembrie va fi prezentata de Catalin Maruta si Crina Matei, iar reteta pentru noaptea dintre ani e alcatuita dintr-o combinatie de sketch-uri in spiritul clasic al revelioanelor TVR (cu George Ivascu, Stela si Arsinel, Emilia Popescu si Horatiu Malaele, Draga Olteanu Matei si Sebastian Papaiani) si staruri de pe piata muzicala: Zdob si Zdub, Akcent, Corina, Elena, Mandinga si altii.

Catalin Maruta.
„Eu am sa-mi fac veacul… asta… Revelionul, in televiziune, ca asa-mi trebuie daca nu mi-a placut cartea. Si nici insurat nu sunt, si nici copiii nu-mi plang pe-acasa, si… cine sa fi facut de serviciu pe vaporul lui 2007? Maruta. Acum, am facut o demonstratie de ipocrizie, pentru ca eu chiar ma bucur sa-mi impart noaptea cu telespectatorii. Am senzatia ca ma pregatesc pentru o petrecere cu toata tara, intr-o noapte in care nu se doarme si in care toata lumea vrea sa se bucure si sa spere intr-un an mai bun. In platou o sa am oameni din toate zonele tarii, asa ca o sa fim o mare familie.”

Top 5 emisiuni de Anul Nou

Duminica, Realitatea, 21.30
„Happy News Year”
Teo si Dan Chisu vor gazdui o transmisiune inedita, in direct de la Golden Blitz.

Duminica, Prima, 22.00
„Cronica carcotasilor”
Huidu si Gainusa au pregatit o editie speciala, dedicata integrarii europene, cu materiale filmate la Bruxelles.

Duminica, Acasa, 02.00
„Concert RBD”
Dupa sampanie si tort, concertul de la Acapulco al idolilor atator adolescenti.

Luni, 13.10, TVR 1
„Concertul de Anul Nou de la Viena”
Zubin Mehta este dirijorul spectacolului traditional de la Opera de Stat din Viena.

Luni, 23.35, TVR 1
„Fanfara Ciocarlia si prietenii”
Primul concert sustinut in Romania de cei 12 muzicieni din satul Zece Prajini.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te