Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle și-a lansat podcast. Cine e primul invitat celebru al soției Prințului Harry și unde poate fi ascultat interviul

Meghan Markle și-a lansat podcast. Cine e primul invitat celebru al soției Prințului Harry și unde poate fi ascultat interviul

de Andra Stana,

Podcastul lui Meghan Markle a fost lansat oficial! Au trecut doi ani de când Meghan și Prințul Harry au anunțat un parteneriat între Spotify și compania lor de producție Archewell Audio.

Meghan Markle are de-acum și podcast

După ce Meghan și Prințul Harry au anunțat un „parteneriat pe mai mulți ani” între Spotify și compania lor de producție Archewell Audio în 2020, primul episod complet al Archetypes a fost lansat marți. Acesta este prezentat de Ducesa de Sussex, dar nu lipsește din „peisaj” nici Prințul Harry.

Primul episod al podcastului lui Meghan Markle o prezintă pe Serena Williams. Celebra sportivă și-a anunțat recent planurile de a se retrage din tenisul profesionist. Williams a vorbit cu Markle despre dublul standard cu care se confruntă femeile atunci când sunt etichetate drept „ambițioase”. Episodul de săptămâna viitoare va cuprinde o conversație cu Mariah Carey, scrie variety.com.

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a deschis episodul vorbind despre faptul că s-a simțit „furioasă”, pe când era o fetiță de 11 ani. Atunci, ea a văzut o reclamă la detergent de vase promovată de Procter & Gamble. Pe Meghan a deranjat-o la acea vreme faptul că produsul era prezentat ca fiind „numai pentru femei”.

În scurt timp, Meghan Markle a luat măsuri. A pornit o „campanie de scrisori” către personalități puternice. Actrița i-a scris chiar și primei doamne de atunci, Hillary Clinton. În final, compania a schimbat limbajul din reclamă.

Meghan a numit această experiență „o trezire la milioanele de moduri, mari și mici, în care societatea noastră încearcă să le închidă pe femei, să le rețină, să le spună femeilor cine și ce ar trebui și ce pot fi”.

„Nu am pierdut niciodată contactul cu această realitate, iar în ultimii ani, dorința mea de a face ceva în această privință a crescut. Vocea mea a devenit, de asemenea, un pic mai încrezătoare – poate un pic mai puternică.”, a mai explicat soția Prințului Harry.

Prințul Harry, apariție specială în primul episod al podcastului lansat de Meghan Markle

Înainte ca Meghan Markle și Serena Williams să înceapă conversația, Prințul Harry intervine în timpul interviului pentru a o saluta pe Serena. „Îmi place ce ai făcut cu părul tău! Are o vibrație grozavă”, îi spune el.

Seria de podcasturi intenționează să „investigheze etichetele care încearcă să țină femeile pe loc”, potrivit unui comunicat de presă transmis anterior. Vorbind cu istorici și experți, Meghan va „descoperi originea acestor stereotipuri și va purta conversații necenzurate cu femei care știu prea bine cum aceste tipologii modelează narațiunile”, mai scrie sursa citată.

Ce le place ducilor de Sussex la podcasturi

Atunci când parteneriatul lor cu Spotify a fost anunțat în 2020, ducele și ducesa de Sussex și-au recunoscut afinitatea pentru podcasturi – mai ales pe fondul pandemiei COVID-19.

„Ceea ce ne place la podcasting este că ne amintește tuturor să ne luăm un moment și să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm unii cu alții fără a ne distrage atenția”, au spus Harry și Meghan într-o declarație comună la acea vreme. „Având în vedere provocările din 2020, nu a existat niciodată un moment mai important pentru a face acest lucru, pentru că atunci când ne auzim unii pe alții și ascultăm poveștile celorlalți, ni se reamintește cât de interconectați suntem cu toții.”

După ce au împărtășit un teaser, cuplul și-a lansat episodul de debut al podcastului pe 29 decembrie 2020. Acesta a prezentat o linie de vedete, inclusiv Elton John, Tyler Perry, Stacey Abrams și James Corden, în timp ce reflectau asupra anului 2020. Fiul lui Meghan și al lui Harry, Archie, a făcut, de asemenea, un cameo adorabil.

Pe lângă parteneriatul cuplului cu Spotify, Archewell Productions are un contract exclusiv cu Netflix.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te