Homepage  / Vedete străine

Mezina prințului Harry, Lilibet, a împlinit 2 ani. Nimeni din familia regală nu i-a transmis felicitări

Mezina prințului Harry, Lilibet, a împlinit 2 ani. Nimeni din familia regală nu i-a transmis felicitări
8

de Cătălina Matei,

Pe 4 iunie, fiica cea mică a prințului Harry și a lui Meghan Markle a împlinit 2 ani, însă prințesa Lilibet a fost ignorată de restul familiei regale. Niciunul dintre membrii Casei Regale nu i-a transmis public felicitări. De altfel, nici părinții ei nu au publicat nimic deocamdată.

Prințesa Lilibet Diana a împlinit 2 ani pe 4 iunie și, spre deosebire de prima sa aniersare, petrecută la Frogmore Cottage în Marea Britanie alături de câteva rude, anul acesta momentul nu a fost marcat de niciun mebru al Casei Regale.  Dacă anul trecut, mica prințesă a fost felicitată pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare ale prințului și prințesei de Wales, acum nimeni nu a menționat nimic.

Weekend-ul trecut a fost însă unul plin pentru Kate Middleton și prințul William, care au participat la nunta regală a prințului moștenitor al Iordaniei. Iar verișoara lui William și a lui Harry, prințesa Eugenie, a anunțat nașterea celui de-al doilea copil, tot un băiat. Acesta a venit pe lume pe 30 mai și  a primit numele Ernest George Ronnie Brooksbank.

Fotografiile cu Archie și Lilibet pe care prințul Harry și Meghan Markle le-au ținut ascunse până acum. Ce detalii au ieșit la ivealăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prințul Harry, absent de la procesul intentat unui tabloid britanic

Până acum, nici părinții lui Lilbet nu au marcat public aniversarea fiicei lor, deși presa americană a scris că micuța sigur ar fi avut parte de o petrecere la reședința ducilor de Sussex din California cu invitați din lumea celebrităților. Dacă anul trecut, prințul Harry și Meghan Markle au dat publicității imagini de la aniversarea fiicei lor, acum cei doi nu au dezvăluit nimic.

În același timp, prințul Harry a lipsit în prima zi la procesul pe care l-a intentat trustului de presă ce deține titlurile Daily Mirror, Sunday Mirror și Sunday People, potrivit Reuters.

Avocatul prințului Harry a declarat că ducele de Sussex nu va fi disponibil pentru a depune mărturie deoarece s-a îmbarcat în avion în Los Angeles abia după ziua de naștere a fiicei sale de 2 ani, prințesa Lilibet.

„Sunt puțin surprins”, a declarat judecătorul Timothy Fancourt, precizând că i-a cerut prințului Harry să fie prezent în instanță în prima zi a procesului său.

În același timp, avocatul trustului Mirror Group Newspaper, Andrew Green, a declarat că este „profund tulburat” de absența prințului Harry în ziua deschiderii procesului. Cazul împotriva trustului care deține tabloidele Daily Mirror, Sunday Mirror și Sunday People este primul dintre cele câteva procese intentate de prinț împotriva presei tabloide pe care o acuză că l-au spionat ilegal în lupta lor acerbă pentru obținerea de știri despre familia regală.

Inițial, prințul Harry fusese programat să depună mărturie marți, dar avocatul său a fost informat săptămâna trecută că ducele de Sussex ar trebui să asiste la dezbaterile de luni de la Înalta Curte din Londra.

Momentul încare prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, va intra în sala de judecată va fi unul istoric deoarce va fi primul membru al familiei regale britanice care timp de mai bine de un secol va depune mărturie în instanță.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te