Homepage  / Seriale

Micuțele mincinoase: Păcatul originar. Tot ce trebuie să știți despre noul serial HBO Max

Micuțele mincinoase: Păcatul originar. Tot ce trebuie să știți despre noul serial HBO Max

de Roxana Mirea,

Timp de șapte sezoane lungi, Pretty Little Liars i-a făcut pe fani, în mare parte, să fie dependenți de fiecare text chinuitor trimis de misteriosul "A". Acum, la cinci ani de la finalul serialului, fanii așteaptă cu sufletul la gură să se lanseze „Micuțele mincinoase: Păcatul originar” / „Pretty Little Liars: Original Sin”, care a avut premiera pe 28 iulie pe HBO Max. Iată tot ce trebuie să știi despre reboot-ul „Micuțele mincinoase”.

Despre ce este vorba în „Micuțele mincinoase: Păcatul originar”

Produsă și scrisă de Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) și coprodusă și scrisă de Lindsay Calhoon Bring (Chilling Adventures of Sabrina), melodrama întunecată pentru adolescenți prezintă o nouă generație de „mincinoase”, care sunt chinuite de un A – un ucigaș mascat hotărât să le pedepsească pentru păcatele mamelor lor, dar și pentru ale lor.

Cu douăzeci de ani în urmă, o serie de evenimente tragice aproape că au distrus orașul Millwood. Acum, în prezent, un grup disparat de adolescente – un set nou-nouț de Micuțe Mincinoase – se trezesc chinuite de un Asasin necunoscut și obligate să plătească pentru păcatul secret comis de părinții lor cu două decenii în urmă… precum și pentru propriul lor păcat. În această dramă întunecată, ne aflăm la kilometri distanță de Rosewood, dar în cadrul universului „Pretty Little Liars” – într-un oraș nou, cu o nouă generație de Micuțe mincinoase”, este descrierea oficială a serialului „Micuțele mincinoase: Păcatul originar”, potrivit deadline.com.

„Micuțele mincinoase: Păcatul originar” – Distribuție

Din distribuție fac parte Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles și Maia Reficco în rolul noii generații de mincinoase. Drama îi mai are în distribuție pe Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Lea Salonga, Eric Johnson și Alex Aiono.

Serialul este produs de Muckle Man Productions a lui Aguirre-Sacasa și Alloy Entertainment în asociere cu Warner Bros. Television. I. Marlene King (care a dezvoltat serialul original Pretty Little Liars), Michael Grassi, Caroline Baron și Leslie Morgenstein și Gina Girolamo de la Alloy sunt, de asemenea, producători executivi ai serialului, care se bazează pe seria de cărți bestseller scrise de Sara Shepard.

Pe 8 mai, Roberto Aguirre-Sacasa a confirmat că filmările pentru serialul HBO Max s-au terminat. El a vorbit și despre intriga serialului.

Fiecare oraș mic are una. Casa înfricoșătoare de la capătul uliței. Unde locuiește fata „ciudată” cu familia ei „nebună”. În Millwood, aceasta este acea casă. Unde a locuit odată familia Waters. Angela și mama ei, Rose. Până când… ceva rău i s-a întâmplat Angelei, iar Rose… și-a pierdut mințile, cel puțin așa se spune. Ceea ce i s-a întâmplat Angelei a fost de nedescris. Dar nimeni nu știe adevărata poveste. Nici colegii de clasă ai Angelei din 1999. Și nici fiicele colegelor ei, care în prezent sunt eleve la Liceul Millwood. Uneori, este nevoie de un mincinos pentru a descoperi adevărul. Și uneori, este nevoie de CINCI mincinoase… În această vară, adevărul despre ce s-a întâmplat în această casă va fi dezvăluit”, a scris acesta pe Instagram în dreptul unei imagini cu o casă înfricoșătoare.

Cine sunt noile Micuțe mincinoase

Malia Pyles o va interpreta pe Minnie, cea mai tânără dintre noile Little Liars. Ea își petrece cea mai mare parte a timpului într-o „lume virtuală” după ce a supraviețuit traumelor din copilărie și este mai mult decât capabilă să se confrunte cu forțele întunecate din Millwood – inclusiv cu „A.”.

Zaria o va interpreta pe Faran, o balerină echilibrată și disciplinată care aspiră să reușească să plece din Millwood. Pe lângă faptul că se confruntă cu „A”, Faran se confruntă și cu microagresiuni în lumea baletului, potrivit seventeen.com.

Chandler Kinney o va interpreta pe Tabby, o regizoare aspirantă și pasionată de filme de groază. La fel ca celelalte Little Liars, Tabby ascunde un secret. Maia Reficco o va întruchipa pe Noa, o vedetă de atletism, care se străduiește din răsputeri să își reia viața normală după o vară petrecută în centrul de detenție pentru minori.

Bailee Madison o interpretează pe Imogen, care este vizibil însărcinată în imaginea publicată de HBO Max.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te