Homepage  / Știri

Modificări la TNT. Serialul „Ultima navă” a fost amânat pentru 20 iunie

Modificări la TNT. Serialul „Ultima navă” a fost amânat pentru 20 iunie

de Redactia Tvmania

Din solidaritate cu victimele atacului armat care a avut loc recent în Orlando, postul de televiziune TNT va amâna premiera celui de-al treilea sezon al serialului Ultima navă, întrucât episodul de deschidere începe cu un schimb de focuri într-un club de noapte vietnamez. Mai mult decât atât, întreg programul TNT din această seară a fost schimbat, iar lansarea sezonului trei Ultima navă a fost amânată pentru luni, 20 iunie.

Ultima Nav_

Ultima navă, cea mai de succes dramă TNT, prezintă o lume devastată de o pandemie fără precedent, care ucide 80% din populația planetei. În aceste condiții, echipajul navei trebuie să găsească soluţia pentru a salva omenirea de la dispariție. Misiunea căpitanului Chandler (Eric Dane) este simplă: să găsească un antidot, să oprească răspândirea virusului și să salveze lumea.

Serialul Ultima navă este produs de TNT în colaborare cu Turner International. Producătorii executivi ai seriei sunt Michael Bay (Transformers, Pearl Harbor), Brad Fuller (Noaptea judecăţii) și Andrew Form (Țestoasele Ninja), lista de producători continuă cu nume ca Hank Steinberg (Dispăruți fără urmă) sau Steven Kane (Aproape de adevăr). Cel de-al treilea sezon, aduce în prim-plan nume ca Fernando Chien (Furios și iute în viteza a 5-a), Bridget Regan (Marvel’s Agent Carter) sau Dichen Lachman (Fără rușine).

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te