Homepage  / Ultimul număr

Mondenii la putere

Mondenii la putere

de Redactia Tvmania

Sunt la fel de in forma ca si anul trecut, cand au revolutionat piata emisiunilor de comedie, si nu iarta pe nimeni. Printre personajele noi din acest sezon de la "Mondenii" se numara Simona Sensual, Luis Lazarus sau Laura Andresan.

Cateva ore petrecute alaturi de cei patru „mondeni” de la Prima TV te aprovizioneaza cu buna-dispozitie pentru cel putin o saptamana, mai ales atunci cand ei sunt deghizati in personajele cele mai indragite de publicul fidel al emisiunii – Gigi Becali, Andreea Marin, Stefan Banica Jr. si Mihaela Radulescu.
Dragos Stoica – cel care a devenit, dupa numai un an de difuzare a show-ului, la fel de cunoscut ca si adevaratul latifundiar din Pipera (dar sa nu insistati pe asta daca va intalniti cu el, pentru ca nu prea ii place titlul de „al doilea Gigi Becali”) – ar putea sa-l faca sa rada pana si pe Buster Keaton: in timpul care a trecut de la sosirea la studio si pana cand colegii lui s-au costumat si machiat pentru sedinta foto, a trecut cu o usurinta uimitoare de la discursul patriotard si umflat cu mostre de eruditie al lui Vadim Tudor la retorica proletara a lui Ion Iliescu sau de la iritarile din varful buzelor ale lui Adrian Nastase la ticurile caraghioase ale inevitabilului oier miliardar.
Ce-i drept, i-au tinut isonul si camarazii lui de emisiune. Nu trebuie sa va mai spunem cat de bine il imita Mihai Bendeac pe Ion Dolanescu, insa a asculta in direct un dialog intre acesta si Tribunul mare iubitor de neam este o experienta care te poate lasa cu crampe la stomac de la prea mult ras. Iar pentru Mirela Zeta, cea care o „face” pe Andreea Marin, histrionismele si grimasele Zanei Surprizelor nu par sa mai prezinte vreun secret.

„Nu suntem niste lautari”
Cel mai important lucru pentru protagonistii emisiunii de marti seara de pe Prima este, dupa propriile spuse, sa fie recunoscuti ca actori profesionisti, si nu ca „lautari” sau simpli comedianti. „Sa nu va imaginati ca noi suntem niste lautari, ca cineva din conducerea postului de televiziune vine si ne comanda pe cine sa mai imitam”, ne spune Dragos Stoica. „Noi cautam sa fim si un pic de jurnalisti, adica incercam sa pastram o echidistanta, scriptica si in interpretare. Sa fie „multumita” toata lumea”. Tot pe Dragos il deranjeaza un efect colateral al notorietatii de care se bucura in ultima vreme: „Unii oameni sunt mai nesimtiti si nu inteleg ca pe strada esti un om ca toti ceilalti. Te duci si iei masa in oras cu sotia si mai vine cate un betiv si iti zice sa i-l faci pe Becali, in momentul acela, iti da comanda. Are si un revers faima asta”.
Mihai Bendeac, cel care ii imita, printre altii, pe Banel Nicolita si Dan Diaconescu, este nedumerit, in schimb, de reactia negativa pe care a avut-o Stefan Banica Jr., si el una dintre „victimele” sale. „In Anglia exista un show asemanator, unde printre personaje se afla si regina, si Elton John. Iar Elton John se distreaza foarte tare. Daca el are indeajuns de mult umor pentru a permite niste ironii despre el, nu stiu de ce nu am putea face niste ironii in legatura cu Stefan Banica Jr.”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te