Homepage  / Vedete străine

Nesrin Cavadzade, interpreta personajului Şahika Ekinci din “Prețul fericirii”, are probleme

Nesrin Cavadzade, interpreta personajului Şahika Ekinci din “Prețul fericirii”, are probleme
7

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță cu origini turcești și azere, Nesrin Cavadzade, cea care a interpretat-o pe Şahika în “Prețul fericirii” (sezoanele 2-4) și pe Tülay în “Povestea noastră”, trece prin momente dificile cu cine se aștepta mai puțin. Iată ce a pățit.

Nu de mult Nesrin Cavadzade a fost protagonista unei altercații, scriu cei de la aksam.com.tr. Nesrin a rămas fără pisica pe care o avea de 17 ani și din pricina suferinței a început să hrănească mai toate pisicile din cartierul unde locuiește în Istanbul, Arnavutköy. Mai mult, ea a ajuns să găzduiască nu mai puțin de 15 pisici în apartamentul ei.

Deranjată de această situație, una dintre vecinele lui Nesrin a făcut o plângere la administratorul blocului, asta după ce s-a certat de mai multe ori cu actrița. Nesrin nu s-a lăsat însă intimidată și a continuat să aibă grijă de pisicuțe, atât pe stradă, cât și în propria locuință, negând însă că ar adăposti atât de multe. 

Nu este prima oară când Nesrin (40 de ani) se află în mijlocul unui scandal. Ea s-a certat cu o regizoare și a părăsit val-vârtej distribuția serialului “Prețul fericirii”, la sfârșitul sezonului patru, fără să mai răspundă la telefon. La fel a ieșit, cu uși trântite, din serialul „Povestea noastră”, rupând orice legătură cu actrița Hazal Kaya. Pentru că îi știu antecedentele, producătorii de la Ay Yapım au luat decizia ca la cel mai recent proiect al ei, serialul “Üç Kuruş” (“Trei cenți”), să-i pună mai mute clauze în contract.

Așa că, dacă ar fi avut un comportament necorespunzător, ar fi avut de plătit multe penalități. Producția a fost difuzată în Turcia anul trecut de postul Show TV și a avut 28 de episoade. 

În ceea ce privește viața amoroasă, Nesrin Cavadzade nu a mai fost implicată într-o altă relație după despărțirea de Gökhan Alkan, colegul ei din „Prețul fericirii”. Cei doi au fost împreună din noiembrie 2020 până în iunie 2021, iar toată lumea se așteapta ca ei să se căsătorească.

Într-un interviu acordat celor de la cnnturk.com, Nesrin a declarat că nu are o problemă să se iubească cu un coleg de breaslă: „Nu sunt de acord cu ideea că cuplurile de actori au o relație scurtă. Este vorba doar de a găsi persoana potrivită la momentul potrivit. Am mulți colegi care sunt căsătoriți și fericiți de ani de zile. Este nevoie de curaj pentru a te îndrăgosti”.

nesrin-cavadzade-345978168_217539027657808_7773949893196295302_n-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te