Netflix anunță noi actori în distribuția serialului „The Witcher”, sezonul 2

Netflix anunță noi actori în distribuția serialului „The Witcher”, sezonul 2

de Redactia Tvmania

Actori cunoscuți din serialele  „Bridgerton”, „Outlander”, „Downton Abbey”  se alătură seriei fantasy „The Witcher”.  The Witcher a anunțat că noi actori se vor alătura distribuției în sezonul doi în roluri recunoscute de fanii cărților lui Andrzej Sapkowski.

Iată noii membri ai distribuției și numele lor oficiale ale personajelor. Cu toate acestea, descrierile personajelor provin din cărți și jocuri, astfel încât acestea s-ar putea schimba în spectacol.

 • Adjoa Andoh (Bridgerton, Silent Witness) în rolul Nenneke;
 • Cassie Clare (Brave New World, The Bisexual, The Irregulars) în rolul Philippa Eilhart;
 • Liz Carr (Silent Witness, Devs) în rolul Fenn;
 • Graham McTavish (Outlander, The Hobbit) în rolul Dijkstra; 
 • Kevin Doyle (Downton Abbey, Happy Valley) în rolul Ba’lian;
 • Simon Callow (A Room with A View, Four Weddings and a Funeral) în rolul Codringher;
 • Chris Fulton (Bridgerton, Outlaw King) în rolul Rience.

Actorii care au fost anunțați deja pentru distribuția sezonului 2 sunt Yasen Atour în rolul Coen, Agnes Born în rolul Vereena, Paul Bullion în rolul Lambert, Basil Eidenbenz în rolul Eskel, Aisha Fabienne Ross în rolul Lydia, Kristofer Hivju în rolul Nivellen, Mecia Simson în rolul Francesca și Kim Bodnia în rolul Vesemir.

 

 

Află mai multe despre noii actori din „The Witcher” 

Cassie Clare |

De la prima apariție în producția 20 Cigarettes a Teatrului Național pentru Tineret la Soho Theatre, Londra, în 2007, Cassie Clare a continuat să dezvolte un portofoliu impresionant pe scenă și pe ecran.

Cassie, o actriță, cântăreață și dansatoare / coregrafă talentată, s-a născut în Hackney, East London. S-a format în cadrul cursului de trei ani la Academia Urdang din Londra și a apărut în unele dintre cele mai emblematice teatre, inclusiv London Palladium (Cats), The National Theatre (An Octoroon) și The Royal Court Theatre, Londra (Poet In Da Corner).

Cariera sa de film include genuri precum thrillere What Happened To Monday? (cu Naomi Rapace, Glenn Close și Willem Dafoe), muzicaluri (Mama Mia: Here We Go Again, Aladdin și Beauty and the Beast) și filme de acțiune / comedie precum Tremors: Shrieker Island, Bulletproof 2 și Death Race: Beyond Anarchy.

În televiziune, creditele lui Cassie includ Grace (ITV), The Irregulars (Netflix), Maigret in Montmartre (ITV), Delicious (Sky), The Bisexual (C4), Brave New World (NBC), Endeavour (ITV) și Ransom (CBS), printre altele .

Cassie urmează să filmeze The Sandman (Netflix) și noul rol din seria The Witcher (Netflix).

 

Adjoa Andoh | Bio și Foto

Una dintre cele mai taletate actrițe britanice, Adjoa Andoh a devenit mai cunoscută după ce a câștigat aprecierea la nivel mondial ca Lady Danbury în cel mai popular serial Netflix de până acum, Bridgerton, rol pentru care a fost nominalzată în categoria Outstanding Supporting Actress la NAACP Image Awards. În rolurile de televiziune din 2020, ea a fost fascinantă ca Dr. Isaccs în thrillerul psihologic Fractured. De asemenea, anul trecut s-a alăturat distribuției Silent Witness de la BBC1 ca invitat, interpretând polițista dură DI Nina Rosen.

Adjoa este o actriță de teatru renumită, apreciată pentru rolurile principale la Royal Shakespeare Company, Teatrul Național și iconicul Shakespeare’s Globe Theatre, unde în 2019 a conceput, co-regizat și interpretat Richard II, în prima producție realizată complet de femei de culoare din Marea Britanie.

A debutat la Hollywood în 2009, jucând alături de Morgan Freeman, în rolul de șef de cabinet al lui Nelson Mandela, Brenda Mazibuko, în filmul sportiv biografic Invictus al lui Clint Eastwood.

Regina incontestabilă a dramaturgiei audio și radio, Adjoa este actriță de radio BBC de peste 30 de ani și o naratoare premiată a peste 150 de cărți audio. Adjoa Andoh este artist asociat la Royal Shakespeare Company, artist asociat principal la Teatrul Bush și ambasador Fairtrade.

 

Liz Carr | 

Liz este cunoscută mai ales pentru rolul legistei formidabile Clarissa Mullery, în Silent Witness (BBC One). Alte credite TV includ Devs (FX), The OA (Netflix) și Les Miserables (BBC One). Poate fi văzută alături de Mark Wahlberg în viitorul thriller științifico-fantastic Infinite, care urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an. Printre creditele de teatru se numără And Others (Teatrul Național) și Abnormally Funny People (Teatrul Soho).

 

Graham McTavish | 

Graham McTavish este un actor, scriitor și producător, a cărui carte la care a contribuit recent, Clan Lands, a ajuns în topul numeroaselor liste de bestseller-uri.

McTavish a jucat recent în Lucifer și Colony și, înainte, în rolul The Saint of Killers din seria AMC Preacher. Graham a avut, de asemenea, un rol în premiata serie Starz, Outlander, jucând rolul lui Dougal, un scotian machiavelic din secolul al XVII-lea. Alături de Sam Heughan, starul din Outlander, Graham a co-creat serialul Men In Kilts, care a avut premiera la Starz de Ziua Îndrăgostiților.

În materie de film, McTavish a putut fi văzut recent în lungmetrajul The Finest Hours, alături de Chris Pine și Casey Affleck. Povestea relatează îndrăzneața încercare de salvare făcută de Garda de Coastă, după ce o pereche de tancuri petroliere au fost distruse în timpul unei viscol în 1952. Graham a apărut și în filmul nominalizat la Oscar, Creed, în rolul antrenorului de box, Tommy Holiday, alături de Sylvester Stallone și Michael B. Jordan.

Anterior, Graham a fost văzut pe marele ecran ca Dwalin, bravul pitic războinic, în ultima versiune Hobbit, reluându-și rolul din The Hobbit: An Unexpected Journey și The Hobbit: The Desolation of Smaug. McTavish a atras, de asemenea, o bază de fani cu interpretările sale vocale ca Dracula în Castlevania de la Netflix, Dante Aligheri în filmul de animație și jocul video din Dante’s Inferno și i-a dat voce lui Loki în Wolverine și X-Men, Hulk Vs. Thor și The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes, și chiar Duck Tales pentru Disney.

 

Graham McTavish și-a început cariera la Londra, apărând în proiecte atât de diverse precum hitul cult Red DwarfRegele Lear al lui Brian Blessed și miniseria Empire. În același timp, McTavish a apărut în roluri principale în teatre prestigioase din Marea Britanie, inclusiv la Royal Court și la National Theaters din Londra și Royal Lyceum din Edinburgh.

Kevin Doyle | 

credit Wolf Marloh

Kevin este cunoscut de mulți ca Joseph Molesley în Downton Abbey, a cărui distribuție de ansamblu a primit aprecieri internaționale de la critici – cel mai recent a câștigat Premiul SAG 2016 pentru interpretarea remarcabilă a unui ansamblu într-o serie dramatică. Seria de succes a fost recent adaptată pentru marele ecran și a devenit instantaneu un succes de box office. Kevin l-a jucat pe John Wadsworth în seria britanică câștigătoare a BAFTA, Happy Valley, și a jucat în mini-seria ITV Paranoid. Cel mai recent a pășit în tablourile din rolul principal al lui Orgon în producția lui Blanche McIntyre de Tartuffe la Teatrul Național, Fanny și Alexander la prestigiosul Old Vic și a urmat producția Headlong Theatre din această casă, de la Chichester până la teatrul Garrick din West End.

 

Simon Callow | 

Simon Callow este actor, scriitor și regizor. A scris pe larg despre Charles Dickens, pe care l-a jucat într-un spectacol one-man show, The Mystery Of Charles Dickens de Peter Ackroyd; în filmul Hans Christian Andersen: My Life as a Fairy Tale; și la televizor, inclusiv An Audience with Charles Dickens și de două ori în Doctor Who.

El a creat rolul lui Mozart în Amadeus al lui Peter Shaffer la Teatrul Național în 1979; de atunci, opera sa de teatru a inclus The Woman in White and Waiting for Godot (West End), Sir John Falstaff în Chimes at Midnight și Martin Dysart în Equus (Chichester), precum și multe spectacole individuale, inclusiv Being Shakespeare, Profundis, Inside Wagner’s Head și A Christmas Carol.

Numeroasele sale filme includ A Room with A View, Four Weddings and a Funeral, Shakespeare in Love, Phantom of the Opera, Viceroy’s HouseHampstead, Blue Iguana, Victoria and AbdulThe Man Who Invented Christmas și versiunea sa unică a lui A Christmas Carol.

Printre creditele de regie se numără Shirley Valentine (West End și Broadway), Single Spies (Teatrul Național) și Les Enfants du Paradis (RSC).

A scris biografii ale lui Oscar Wilde, Charles Laughton, Charles Dickens, Orson Welles și Wagner și trei cărți autobiografice: Being An Actor, Love Is Where It Falls și My Life in Pieces. De asemenea, a avut numeroase apariții cu London Philharmonic Orchestra, London Symphony Orchestra și London Mozart Players.

A studiat la Queen’s University, Belfast și s-a format ca actor la Drama Center, Londra.

 

Chris Fulton

Chris Fulton revine în Bridgerton de la Netflix în rolul carismaticului Sir Phillip Crane și va fi urmărit în Extinction pentru Sky TV. Înainte de aceasta, a revenit în primul sezon al Clique, o serie de dramă BBC de la echipa creativă din spatele succesului Skins.

Alte credite de televiziune includ serialul HBO Succession, seria ITV Endeavour și One of Us pentru BBC Scotland.

În film, Chris poate fi văzut în Outlaw King al lui David Mackenzie și în comedia Our Ladies, condusă de Michael Caton-Jones.

Chris și-a făcut debutul în rolul de „Ferg” în miniseria BBC1 Stonemouth.

Născut în Castle Douglas Scoția, Chris este absolvent al prestigiosului Conservator Regal din Scoția, unde a obținut o diplomă de licență în actorie. În prezent locuiește la Londra.

 

Ce știm despre sezonul 2 din „The Witcher”

Despre The Witcher Sezonul 2: Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos și anume de propria ei putere misterioasă.

În sezonul 2 se vor întoarce Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Lilly Cooper, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer și Therica Wilson-Read. Lauren Schmidt Hissrich este showrunner și producător executiv.

Producători executivi sunt: Lauren Schmidt Hissrich, Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub și Jarosław Sawko.

Seria va fi regizată de: Stephen Surjik (The Umbrella Academy), Sarah O’Gorman (Cursed), Ed Bazalgette (The Last Kingdom) și Louise Hooper (Cheat).

 

VEZI PROGRAMUL TV

Program TV


PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 SuperStar România
  Ăsta-i spectacolul! Asta-i televiziunea! Iar acum e rândul tău să "Fii spectacol"! PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane...
 • 23:30 Prima crimă 15
  Un broker de succes de pe Wall Street face tot ce este posibil pentru a-i salva viaţa fiului său răpit, din mâinile unor hoţi. Astfel, Will este forţat să-i ajute...
 • 01:30 Pe bune!? AP
  Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziţie din fiecare ediţie a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe.
 • 02:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 04:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 X Factor
 • 23:15 eXtra Factor
  Ilona Brezoianu prezintă eXtra Factor, emisiunea din culisele sezonului 10 X Factor. Vrei să vezi cum arată o zi de filmare și ce fac jurații Delia, Florin Ristei...
 • 23:30 Celebrity Splash: Vedete la apă
 • 03:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Apel la consilier
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 08:00 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:30 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 11:00 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 11:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 20:00 O nouă şansă
  În această toamnă, Andreea Mantea le aduce telespectatorilor Kanal D emoţia regăsirii, a iertării şi a poveştilor de viaţă pline de înţelesuri profunde, odată cu...
 • 22:00 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV

Program Cinema

RULEAZĂ ASTĂZI LA CINEMATOGRAFELE DIN
VEZI PROGRAMUL CINEMATOGRAFELOR