Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman, protagonista unui pictorial lipsit de inhibiții. Actrița a pozat provocator la 56 de ani

Nicole Kidman, protagonista unui pictorial lipsit de inhibiții. Actrița a pozat provocator la 56 de ani
10

de Cristina Țapu,

La vârsta de 56 de ani, Nicole Kidman strălucește într-o nouă apariție spectaculoasă. Celebra actriță australiană a fost vedeta principală a unei ședințe foto îndrăznețe pentru o revistă de renume mondial. Pe copertă, vedeta, cu o avere estimată la 250 de milioane de dolari, își face apariția într-o salopetă neagră, emanând eleganță și stil. Iată imaginile care par să sugereze că Nicole Kidman a găsit elixirul tinereții veșnice.

Nicole Kidman, pictorial lipsit de inhibiții la 56 de ani

Actrița și-a surprins fanii săi cu câteva instantanee din culisele ședinței foto, exprimându-și recunoștința față de echipa care a făcut posibilă realizarea acestor imagini impresionante.

În fotografii, Nicole Kidman strălucește în colanți, lenjerie clasică, tocuri negre înalte și o varietate de piese vestimentare îndrăznețe, care subliniază perfect trupul său bine lucrat, fără să se observe trecerea anilor.

Dacă eleganța îi este ca o mănușă, iar pe covorul roșu strălucește ca și cum ar fi fost scosă dintr-o cutie de bijuterii, în realitate, în timpul galelor la care participă, deseori își dorește să fie în altă parte: acasă, în pijamale.

Les célébrités à la première de la série „Expats” (Prime Video) à New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Kidman a mărturisit că întregul proces de pregătire pentru un eveniment de primă clasă îi pare „copleșitor” și „un pic ireal uneori”, chiar și după zeci de ani de experiență în fața camerelor și pe covorul roșu.

Vreau să plec, să-mi dau rochia jos și să mă îmbrac în pijamale. E cam opusul Cenușăresei, sunt fericită când ajung acasă și mă întorc la mine. Se simte un pic copleșitor. E ceva de genul: Am nevoie să merg acasă acum. Sunt foarte obosită. Vreau să mă încălzesc, să mă ghemuiesc și vreau să mă simt reală”, a povestit Nicole Kidman.

Nicole Kidman nu pune preț pe lucrurile materiale

Deși are o viață la care unii ar îndrăzni doar să viseze și își permite orice capricu, indiferent de preț, actrița dezvăluie că lucrurile care o fac cu adevărat fericită nu sunt cele materiale. Timpul petrecut cu familia, în liniște, alături de oamenii pe care îi iubește este cel pe care cel mai mare preț.

Am o viață plină alături de oamenii pe care-i iubesc. Îmi cresc fiicele. Sunt soție, cea mai bună prietenă, soră, mătușă. Am relații profunde cu oamenii, iar pentru mine, acesta este sensul vieții – iar apoi să avem grijă de ce lăsăm în urmă, pe cine lăsăm în urmă și cum facem asta, ce respect avem pentru asta”, povestește actrița.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton