Homepage  / Vedete româneşti

Geanina Ilieș, o microbistă convinsă, iar fiul său o moștenește. „Este un microb. El l-a luat de la mine”. EXCLUSIV

Geanina Ilieș, o microbistă convinsă, iar fiul său o moștenește. „Este un microb. El l-a luat de la mine”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

La cei 38 de ani ai săi, Geanina Ilieș este o mămică foarte tânără și foarte cool. Patrick, fiul său care va împlini anul acesta 18 ani, are o relație extrem de apropiată cu noua vedetă Antena Stars, și împart aceeași pasiune pentru fotbal.

Deși programul ei este și mai încărcat din momentul în care a revenit pe micul ecran îm urmă cu o lună, la Antena Stars unde prezintă știrile, Geanina Ilieș este o mămică extrem de preocupată de fiul său.

Prioritar rămâne copilul meu, Patrick, însă nu uit niciodată de mine. Sala, muzica bună și business-urile pe care le fac cu drag…”, ne-a dezvăluit Geanina.

Chiar dacă Patrick va deveni major anul acesta, Geanina se implică total în evoluția copilului său și are o relație foarte apropiată. Mica diferență de vârstă dintre cei doi este un avantaj.

Sunt o mamă foarte apropiată de copilul meu. Comunicarea dintre noi este foarte placută și mult mai simplă, ce-i drept. Nu-i impun lucruri. El este un băiat foarte matur și îmi place că știe exact ce vrea să facă cu viața lui. Îl susțin în tot ceea ce vrea să facă, are o capacitate extraordinară de a-și gestiona pasiunile, emoțiile, școala și relațiile. Este un copil bun!”, ne-a declarat mândră vedeta Antena Stars.

geanina-ilies-si-patrik-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Geanina Ilieș și fiul său, microbiști convinși

Pentru cei care merg la cele mai importante meciuri de pe Arena Națională din București, prezența Geaninei Ilieș în tribune nu mai este o surpriză. Căci fosta prezentatoare de știri are fotbalul… în sânge. Iar Patrick, fiul său, o moștenește.

Este un microb. El l-a luat de la mine. Îmi place să urmăresc chiar și meciurile de fotbal din campionatele internaționale. Am fost și cu Patrick pe Camp Nou, i-am facut o surpriză anul trecut. Știam cât de mult își dorește să vadă un meci El Clasico. Barca – Real Madrid a fost meciul vieții lui pe care l-a vazut live. Îmi place să-i fac surprize”, ne-a povestit Geanina Ilieș.

geanina-ilies-si-patrik-fotbal-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

Până unde merge Geanina Ilieș de dragul frumuseții?

Clinica de înfrumusețare este unul dintre business-urile căruia Geanina Ilieș îi acordă foarte multă atenție. În plus, e și un avantaj pentru îngrijirea sa. Până unde merge vedeta Antena Stars de dragul frumuseții?

Frumuseţea e în ochii fiecăruia, ține de respectul pe care ni-l alocam nouă însene. Atât timp cât nu există exagerări, consider că totul e ok. Până la urmă, ar trebui să fim recunoscătoare acestei ere în care ne putem bucura de toate serviciile pe care ni le oferă atât dermatologia cât şi estetică. În prezent, apelez la tratamente non invazive, însă pe viitor poate apar şi alte tratamente mai revoluţionare decât cele din prezent”, ne-a mărturisit Geanina într-un interviu.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton