Homepage  / Netflix

„Nu mai exiști pentru mine”/ „Dead to me”, serial Netflix. Tot ce trebuie să știți despre sezonul trei al serialului cu Christina Applegate

„Nu mai exiști pentru mine”/ „Dead to me”, serial Netflix. Tot ce trebuie să știți despre sezonul trei al serialului cu Christina Applegate
7

de Andreea Hentea,

Serialul Netflix „Nu mai exiști pentru mine” / „Dead to Me”, o comedie neagră cu Christina Applegate și Linda Cardellini, are de-acum și un al treilea sezon. Ultima parte a serialului s-a lansat pe 17 noiembrie 2022 pe platforma de streaming. Ce conține acest ultim sezon a dezvăluit site-ul whats-on-netflix.com. 

UPDATE, 17 noiembrie 2022:

Sezonul trei (și ultimul) al serialului „Nu mai exiști pentru mine”, creat de Liz Feldman („2 Broke Girls”), a sosit pe Netflix pe 17 noiembrie 2022.

„Nu mai exiști pentru mine” a avut premiera pe Netflix pe 3 mai 2019 – și a fost bine primit de telespectatori. Pe 17 iulie 2019, Netflix a anunțat că serialul era pe cale să fie urmărit de peste 30 de milioane de telespectatori în prima lună de la lansarea pe platforma de streaming. În iunie 2019, Dead to Me a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, care a fost lansat pe Netflix pe 8 mai 2020. Serialul a fost reînnoit pentru un al treilea și ultimul sezon în iulie 2020.

Dead To Me Season 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu toate acestea, producția celui de-al treilea sezon a fost amânată după ce una dintre protagonistele serialului, Christina Applegate, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Filmările pentru cel de-al treilea sezon au început la 7 mai 2021 și s-au încheiat la 25 aprilie 2022.

Dead to Me a fost nominalizat la mai multe premii, inclusiv la Primetime Emmy Awards pentru cel mai bun serial de comedie, la Satellite Awards pentru cel mai bun serial de televiziune – musical sau comedie, la GLAAD Media Awards pentru cel mai bun serial de comedie și multe altele.

Știrea inițială, 8 mai 2022:

S-au încheiat filmările la „Nu mai exiști pentru mine”, sezonul 3

Sezonul trei (și ultimul) al serialului „Nu mai exiști pentru mine”, creat de Liz Feldman („2 Broke Girls”), va sosi pe Netflix în toamna acestui an, filmările fiind încheiate în acest moment. 

Lansată în mai 2019, producția a fost nominalizată la cinci premii Emmy, un Glob de Aur și numeroase alte distincții, inclusiv pentru jocul celor două actrițe din rolurile principale, Christina Applegate și Linda Cardellini.

„Nu mai exiști pentru mine” a devenit rapid unul dintre cele mai vizionate seriale de comedie de pe Netflix. Numai primul sezon a avut o audiență de peste 30 de milioane de abonați în întreaga lume.

Sufletul serialului a fost tandemul electrizant format din cele două actrițe, care au asigurat succesul acestei povești când trăsnite, când sfâșietoare. 

Două eroine și multe secrete periculoase

Dead To Me, sezonul 1

Totul a început cu două femei, Jen (Christina Applegate) și Judy (Linda Cardellini), care s-au împrietenit după ce prima și-a pierdut soțul, iar a doua logodnicul, în urma unor accidente teribile. La scurt timp după ce Jen a ajuns să o găzduiască în casa ei pe Judy, conviețuirea lor s-a complicat teribil. Ambele femei ascundeau secrete sângeroase, dezvăluite doar parțial de-a lungul celor zece episoade ale primului sezon.  

În cel de-al doilea sezon, lansat în mai 2020 (în plină pandemie), cele două eroine reveneau cu noi peripeții, târând după ele nenumăratele minciuni care le complicau existența. Deși Jen și Judy se luptau să-și păstreze secretele întunecate, detectiva Ana Perez (Diana Maria Riva), nou venită în oraș, avea să pornească în scurt timp pe urmele lor. Hotărâte să-i protejeze pe cei dragi și să se acopere una pe cealaltă cu orice preț, amândouă se trezeau încâlcite într-un și mai mare ghem de minciuni. 

Dead to Me, sezonul 2

Nimic după sezonul al treilea

La doar două luni după lansarea celui de-al doilea sezon, Netflix a anunțat că va exista și un al treilea, care va încheia totul. Christina Applegate a scris atunci pe rețelele de socializare: „Îmi va fi dor de aceste doamne, dar am simțit că acesta a fost cel mai bun mod de a le încheia povestea. Le mulțumesc tuturor fanilor. Ne vom întoarce la lucru când vom fi în siguranță” . 

În ciuda succesului său, serialul nu va avea însă mai mult de trei sezoane. Creatoarea sa, Liz Feldman, a declarat într-un interviu pentru The Hollywood Reporter că „serialul nu va fi unul de lungă durată”.

Ea a mai spus: „De la bun început am avut sentimentul că această poveste trebuie să fie una de scurtă durată. Înțeleg conceptul Netflix. Pentru ei este o excepție ca un serial să aibă cinci, șase sau șapte sezoane. La jumătatea filmărilor pentru sezonul al doilea, mi-a venit o idee care mi s-a părut foarte potrivită cu serialul. Și mi-am dat seama cum am putea încheia totul”.

Liz Feldman a încheiat un contract multiplu cu Netflix și pentru alte proiecte. Cu toate acestea, deocamdată nu s-a anunțat niciun titlu nou. 

O reluare dificilă, cu final fericit

Filmările pentru cel de-al treilea sezon au fost amânate cu câteva luni față de perioada stabilită inițial, nu doar din cauza pandemiei, ci pentru că, în august 2021, Christina Applegate a dezvăluit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă cu câteva luni în urmă. În cele din urmă, echipa a revenit la lucru, iar ultimele trei săptămâni de filmare au avut loc la începutul acestui an.

Pe 11 februarie, actrița Diana Maria Riva (interpreta detectivei Ana Perez) a postat pe Instagram faptul că că filmările sezonului trei s-au încheiat – cel puțin în privința rolului său. 

Liz Feldman a confirmat pe 26 aprilie, tot pe Instagram, că filmările ultimului sezon s-au încheiat. Ea a postat o fotografie din Laguna Beach, California, cu un scaun cu sigla „Dead to Me” pe el și cu textul:

„Aceasta este finalul sezonului trei din «Dead to Me»! Filmările sunt gata. Montajul e în curs. Se apropie sezonul final. Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden, Sam McCarthy, Luke Roessler, Diana Maria Riva, Brandon Scott, Suzy Nakamura, toți vă vor face praf! Mă bucur pentru voi că o să-i vedeți”

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te