Homepage  / Ultimul număr

O actrita la locul ei

O actrita la locul ei

de Redactia Tvmania

Actrita, producatoare, regizoare si scenarista. Sandra Bullock le-a incercat pe toate cand vine vorba de propria cariera cinematografica si mereu a reusit sa se mentina pe linia de plutire.

A devenit faimoasa in urma unui film cu un autobuz, nu se teme sa recunosca faptul ca nu este tocmai o adepta infocata a unui stil vestimentar de vedeta sau sa respecte si sa aprecieze actrite mai talentate decat ea. Nu de alta, dar in urma cu ceva vreme a declarat candid ca „Academia Americana de Film nici nu ar mai trebui sa o nominalizeze pe Meryl Streep. Ar trebui sa ii dea un premiu in fiecare an. Ar trebui sa aiba categoria Meryl Streep”. Sandra Bullock – caci despre ea este vorba – a stat pana luna trecuta departe de primele pagini ale ziarelor. La finele lui aprilie, insa, a fost implicata alaturi de sotul ei intr-un incident care a readus-o in prim-plan: Marcia Diana Valentine, o fana obsedata a actritei, a incercat sa-l calce de trei-patru ori cu masina pe sotul acesteia, Jesse James – care a scapat nevatamat. Femeia a fost arestata pentru asalt cu o arma mortala, dar a fost eliberata din inchisoare in schimbul unei cautiuni in valoare de 25.000 de dolari. Audierea in acest caz urmeaza sa aiba loc pe 22 mai.

La mijloc
Bullock nu a reusit pana acum sa depaseasca statutul de actrita medie, nici prea-prea, nici foarte-foarte, cu un loc de mijloc in topurile „celor mai frumoase” sau a „celor mai sexy”, cu fani numerosi, dar nici un premiu important pe semineul de acasa. Cele doua nominalizari la Globul de Aur si steaua pe care a primit-o pe Bulevardul Hollywood Walk of Fame in martie 2005 sunt contrabalansate de cele trei nominalizari la Zmeura de Aur.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te