Homepage  / Ultimul număr

Oana Cuzino si puterea exemplului

Oana Cuzino si puterea exemplului

de Redactia Tvmania

Oana Cuzino isi imparte timpul intre televiziune si "Ce se intampla, doctore?", cariera medicala si familie si atrage atentia asupra obezitatii printr-un concurs televizat.

Pe Oana Cuzino o vedem in fiecare dimineata, la scurta emisiune medicala din cadrul stirilor matinale de pe Pro TV. De anul trecut, doctorita devenita om de televiziune in 1999 va invita in fiecare sambata dupa-amiaza sa „Poftiti la slabit!”, in emisiunea „Ce se intampla, doctore?”. Oana ne-a explicat necesitatea acestei campanii si despre viitoarea carte pe care o va publica.
„Poftiti la slabit!” are o structura comuna altor formate straine: urmareste 9 concurenti in incercarea de a pierde din kilogramele in exces. Premiul de 7.000 de euro este acordat de un juriu compus dintr-un antrenor de fitness, un psiholog si un nutritionist, care evalueaza periodic evolutia acestora. Necesitatea acestei „emisiuni in emisiune”, cum o numeste vedeta Pro TV, este motivata de oferirea de exemple de diete si exercitii fizice. „Apoi atragem atentia asupra obezitatii care ia amploare si in tara noastra; ne confruntam cu cifre alarmante: unul din patru oameni este obez”, explica Oana Cuzino.

Ocupata, ocupata
In emisiunile care urmeaza, lista invitatilor ii va include pe Andreea Banica, Iulia Vantur, Ludovic Orban sau Lili Sandu, iar Oana ne-a spus ca a avut destule de invatat de la invitatii ei de pana acum: „E foarte greu sa iti reinventezi invitatii, sa oferi acelasi om dintr-o perspectiva neasteptata, dornic sa vorbeasca despre ingrasare sau cum gateste zilnic”. Oana practica in continuare medicina (e specializata in gerontologie si geriatrie), chiar daca a renuntat la spitalele de stat.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te