Homepage  / Știri / Televiziune

Oscar 2022. Ținutele de pe covorul roșu, în prim-plan la „Live From E!: Oscars”

Oscar 2022. Ținutele de pe covorul roșu, în prim-plan la „Live From E!: Oscars”

de Andra Stana,

E! transmite în direct de pe covorul roșu la ediția din 2022 a Premiilor Oscar. Laverne Cox se va ocupa de interviurile cu vedetele prezente pe covorul roșu de la gala Oscar.

Când e programată emisiunea „Live From E!: Oscars”

În direct de pe covorul roșu de la Premiile Oscar, în seara de duminică spre luni 28 martie, de la ora 00:00, E! va transmite toate detaliile în timp ce vedetele de top își vor expune ținutele și se vor opri pentru interviuri cu Laverne Cox.

Transmisiunea plină de staruri va include cele mai spontane și amuzante discuții cu nominalizații, plus acces exclusiv în culise, va fi presărată cu intervenții de la Karamo (Queer Eye), stilistul Brad Goreski, expertul în pop culture Naz Perez și Zanna Roberts Rassi, corespondent E!.

Cele mai interesante momente de la Premiile Oscar 2022

Imediat după transmisiunea în direct, luni, 28 martie, începând cu ora 2:00, fanii pot revedea cele mai interesante momente, o recapitulare a celei mai importante seri din industria filmului, în cadrul emisiunii Live From E!: Oscars Red Carpet Rundown.

Live From E! este produs de Den of Thieves și îi are ca producători executivi pe Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski.

Nu uitați, în noaptea de duminică spre luni, de la 00:00 și în reluare, luni, 28 martie, de la 22:00 aveți bilete în primul rând pentru show-ul Live From E!: Oscars găzduit de Laverne Cox și echipa sa formată din Karamo, stilistul Brad Goreski, corespondentul E! Zanna Roberts Rassi și expertul în pop culture Naz Perez!

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te