Homepage  / Ultimul număr

Parazitii nu iarta!

Parazitii nu iarta!

de Redactia Tvmania

„Slalom printre cretini” este cel mai nou album semnat Parazitii, in care trupa ia la bani marunti societatea romaneasca. „Mesaj pentru Europa” vorbeste despre prejudecati.

Cheloo, Ombladon si Freaka au lansat un album nou, cu un titlu sugestiv: „Slalom printre cretini”, iar primul single aparut pe piata este „Mesaj pentru Europa”. Ca de obicei, ascultand versurile descoperi un efect terapeutic. Politicienii sunt „sifonati” in piese precum „Vreau sa doara”, „Papibabum”, „La limita penibilului” si „Slalom printre cretini”. Discul contine 21 de piese, dintre care trebuie mentionata colaborarea cu Mihai Margineanu si featuring-urile cu Killa Kela&MC Trip, Raekwon The Chef si Shabazz the Disciple.
Prin muzica ai sansa si privilegiul de a comunica lucruri importante – bineinteles, doar daca ai ceva de spus si simti nevoia sa te exprimi in acest sens. Un artist are o responsabilitate fata de restul lumii, pe care si-o poate asuma sau nu – depinde de personalitatea si gradul lui de inteligenta. E adevarat, astazi se intalnesc des doua genuri de situatii: cele in care muzica este un produs pur comercial, in care vocea sau talentul nu conteaza, ci doar inspiratia producatorului, si altele, in care artistii aleg sa se implice in campanii sociale si sa critice sistemul politic actual doar pentru a castiga publicitate si a vinde mai multe discuri. Din fericire, Parazitii nu fac parte din categoriile mentionate mai sus.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te