Homepage  / Ultimul număr

„Parul meu a facut bani”

"Parul meu a facut bani"

de Redactia Tvmania

Piese dupa Shakespeare sau Cehov, dar si munca la "Pacatele Evei", "Dracula" sau lupte in ring cu Savarina. Pe toate le-a incercat Claudiu Bleont, desi unii spun ca actorul lasa uneori stacheta prea jos.

Doctor in pelicula pe care Fracis Ford Coppola o filmeaza la Bucuresti si ziarist in serialul „Pacatele Evei”, care va debuta in curand la Acasa. Doua ipostaze din cele multe care definesc acelasi actor, extrem de deschis si pentru care nu exista subiect tabu. Vi-l prezentam pe Claudiu Bleont!

„TV mania”: Ce te-a facut sa accepti oferta de juca intr-o telenovela?
Claudiu Bleont: In primul rand, curiozitatea de a incerca, de a explora, aventura de a face chestia asta.
Ai jucat in piese de Cehov, Shakespeare… Ce faci acum nu vine in contradictie cu asta?
Am sa spun parerea altor colegi despre chestia asta. Am fost amendat de foarte multe ori pentru prezenta mea in emisiunile de divertisment, pretinzandu-se ca nu sunt genul de om care sa faca asta. Am facut toate lucrurile pe care sunt convins ca le-au facut si altii inainte de a avea constiinta ca sunt actori. Respectiv la liceu, in scoala generala, cand esti foarte deschis si dispus sa te joci. Accepti cu usurinta o situatie si te pliezi pe ea. Trebuie sa-mi pastrez vie aceasta stare. Daca nu esti atent, la un moment dat poti fi „arestat” de lucrurile trecutului si sa ti se spuna „Dom’le, tu la valoarea ta, la ce-ai facut, nu ar trebui sa accepti roluri din astea!”. Asta e un pericol de care eu am invatat sa ma feresc. Lucrurile pe care le-am facut s-au descoperit, s-au cizelat in mine, am nevoie de experiente noi, fiindca numai asa ma dezvolt.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te