Homepage  / Vedete româneşti

Paula Chirilă, adevărul despre operațiile estetice. „Eu le încerc pe toate”

Paula Chirilă, adevărul despre operațiile estetice. „Eu le încerc pe toate”
8

de Roxana Mirea,

Paula Chirilă a vorbit cu sinceritate despre operațiile estetice. Vedeta nu se ascunde și a dezvăluit ce intervenții estetice și-a făcut de-a lungul timpului. De asemenea, Paula Chirilă a dezvăluit și ce altceva ar mai schimba la aspectul ei fizic.

Paula Chirilă, adevărul despre operațiile estetice

Paula Chirilă nu se ascunde după deget și a spus adevărul despre operațiil estetice pe care și le-a făcut. când vine vorba de intervențiile estetice, vedeta spune că a făcut liposucție pentru a scăpa de grăsimea localizată. Până acum, ea a apelat de două ori la această intervenție.

Eu am făcut multe la viața mea. Doamna doctor știe. Eu nu mă ascund niciodată, sunt un om extrem de asumat. Am făcut inclusiv o liposucție la doamna doctor. Și crede-mă, după ce am sărit de pe masă, m-am dus într-o emisiune, direct, pentru că nu ai probleme”, a spus Paula Chirilă la Ego Life.

În plus, Paula Chirilă a spus că și-a pus și botox în zona frunții, însă a renunțat la această procedură pentru că trebuie să fie cât mai expresivă pe scenă.

Botox am încercat, nu mi se potrivește, am spectacole la teatru, nu mă mai pot încrunta. Mai merg mai pun un acid hialuronic. Eu le încerc pe toate”, a mai spus actrița.

Paula-Chirila-adevarul-despre-oepratiile-estetice-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Aș face operații din cap până-n picioare”

Paula Chirilă a spus că dacă ar fi milionară, ar investii toți banii în ea și s-ar opera din cap până în picioare. Totuși, chiar dacă și-ar dori să schimbe tot ce nu îi place la aspectul ei fizic, actrița a dezvăluit că nu ar vrea să își schimbe foarte mult înfățișarea.

Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine. Aș face operații din cap până-n picioare. N-am nicio problemă cu asta. Admir femeile care au curajul să aibă intervenții pentru a se simți bine în pielea lor. Atunci când te simți bine în pielea ta vine și succesul. Altfel mergi pe stradă, altă încredere ai în tine. Te simți frumoasă, te simți puternică, începi să tragi prin ceea ce emani. Eu vreau să semăn cu mine aia care am rămas eu în mintea mea, de la 30-35 de ani”, a spus Paula Chirilă.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te