Homepage  / Vedete româneşti

Lavinia Petrea a împlinit vârsta de 40 de ani! A publicat imagini rare cu copiii și soțul ei

Lavinia Petrea a împlinit vârsta de 40 de ani! A publicat imagini rare cu copiii și soțul ei
7

de Roxana Mirea,

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, a împlinit ieri, 10 iulie, frumoasa vârstă de 40 de ani. Vedeta a schimbat prefixul și a dezvăluit că trebuie să se obișnuiasă cu acest gând. În plus, Lavinia Petrea a publicat pe Instagram, cu ocazia zilei ei de naștere, o serie de imagini în care apare alături de copii și de soțul ei.

Lavinia Petrea a împlinit vârsta de 40 de ani

Lavinia Petrea a împlinit duminică, 10 iulie, vârsta de 40 de ani. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a schimbat prefixul, iar cu această ocazie specială a transmis un mesaj pe Instagram. Tot ea a publicat și o serie de imagini în care apare alături de cei trei copii ai ei, dar și de soțul ei, Romulus Varga. Vedeta Pro TV a spus că se simte iubită, fericită, norocoasă și că nu ar vrea să schimbe nimic.

„Azi #40! Chiar nu știu ce să spun despre această vârstă! Trebuie să mă obișnuiesc cu gândul și revin cu impresii. Pot însă să spun că mă simt iubită, fericită, norocoasă și nu aș vrea să schimb nimic. Îmi doresc doar să fim sănătoși! Viața a fost atât de bună cu mine! Mulțumesc din suflet pentru toate urările și gândurile! Vă doresc să se întoarcă la voi tot binele și frumosul din gândurile voastre catre mine!”, a scris Lavinia Petrea pe Instagram.

Lavinia-Petrea-a-implinit-varsta-de-40-de-ani-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te