Homepage  / Ultimul număr

Pe aripi de telenovela

Pe aripi de telenovela

de Redactia Tvmania

Dupa „Secretul Mariei”, Antena 1 lanseaza un nou serial pentru aceasta toamna, cu Ioan Isaiu si Viorica Voda in doua dintre rolurile principale. Si o actiune care se anunta a fi si mai palpitanta decat in telenovela precedenta, transmisa de acest post de televiziune.
Dupa ce a ridicat cotele de audienta ale postului din Baneasa, in serialul anterior, iata-l pe Ioan Isaiu facand pe arhitectul din „Vocea inimii”. ” e un personaj pozitiv. N-am tinut cu tot dinadinsul sa fie pozitiv. Numai ca se pare ca publicul ma doreste intr-un un astfel de rol”, si-a caracterizat Isaiu noul sau rol.
Chiar daca pana la momentul interviului cu starurile din „Vocea iubirii” se filmasera doar cinci episoade din noul serial de la Antena 1, lucrurile par sa mearga chiar foarte bine pentru aceasta telenovela. Mai ales ca o parte din distributia pentru „Secretul Mariei” a fost completata si de cateva nume noi. E cazul Vioricai Voda care, de la „Filantropica” incoace a evoluat pe scenele de teatru si, mai nou, a revenit pe ecrane, in aceasta noua productie, in rolul logodnicei personajului interpretat de Ioan Isaiu. „Sunt , logodnica lui . Este o tipa care a fost plecata in Spania vreo cinci ani. E o femeie eleganta, de familie buna, cu atitudine si foarte hotarata”, a precizat ea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te