Homepage  / Netflix

Tot ce trebuie să știi despre „Pe mâini bune”, cu Asli Enver și Kaan Urgancioğlu în rolurile principale

Tot ce trebuie să știi despre „Pe mâini bune”, cu  Asli Enver și Kaan Urgancioğlu în rolurile principale

de Anda Dincă,

Îndrăgiții actori turci Asli Enver (37 de ani) și Kaan Urgancioğlu (40 de ani), pe care îi știți din serialele “Mireasa din Istanbul”, respectiv “Dragoste infinită”, fac pereche într-o dramă romantică, „Sen Yaşamaya Bak” (“In Good Hands”/ „Pe mâini bune”), care va avea premiera pe Netflix în Turcia dar și în România pe 21 martie.

Filmul prezintă povestea Melisei (Asli), o mamă singură și bolnavă, care află că mai are puțin de trăit. Când credea că nimic bun nu se mai poate întâmpla în viața ei, protagonista cunoaște un bărbat fermecător (Kaan), de care se îndrăgostește și căruia intenționează să-i lăse în grijă copilul.

Pelicula a fost realizată de compania TAFF Pictures, deținută de Timur Savcı (producătorul unor seriale de succes pentru „Suleyman Magnificul”) și sperăm că va putea fi văzută și de către utilizatorii români ai platformei Netflix.

Asli pe scena teatrului, Kaan joacă alături de Jason Statham

Tot în luna martie, pe 22, Asli va avea și premiera piesei de teatru “Sırça”, în care joacă alături de Ipek Bilgin și Güven Murat Akpınar (foștii ei colegi din “Mireasa din Istanbul”), dar și de Cem Yiğit Üzümoğlu.

“Sırça” (în traducere “Sticla”) este adaptarea celebrei piese scrise de Tennessee Williams în 1944, “Menajeria de scticlă” (“The Glass Menagerie”). 

La rândul său și Kaan e pe val. El va apărea anul acesta pe marile ecrane din Statele Unite într-o producție de acțiune cu distribuție internațională din care face parte, printre alții, Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone și Hugh Grant. Filmul regizat de Guy Ritchie se numește “Operation Fortune: Ruse de guerre”. 

„Sen Yaşamaya Bak” nu este primul proiect pe care Kaan îl are cu cei de la Netflix. Actorul mai poate fi văzut și în serialul cu adolescenți “Iubirea: Curs pentru începători” („Love 101”), în care mai apar actrițele Alina Boz și Pinar Deniz. 

Cu cine se iubesc în prezent Asli și Kaan 

Asli Enver și-a revenit în sfârșit după relația cu actorul și cântărețul Murat Boz, de care s-a despărțit definitiv în toamna lui 2019, după 3 ani de relație cu suișuri și coborâșuri.

De aproape 4 luni ea se iubește cu un afacerist de succes, Önder Öztarhan, în vârstă de 49 de ani.

Site-urile turcești, printre care și haberturk.com, scriu că povestea lor de iubire este una intensă și că Önder ar fi cerut-o deja în căsătorie pe Asli, nunta urmând să aibă loc vara aceasta. Întrebat de ziariștii turci dacă este adevărat că o va lua de nevastă pe Asli, Önder a evitat raspunsul, însă a recunoscut că: “Da, avem o relație, ne merge foarte bine, m-am îndrăgostit la prima vedere”.

Cei au mai fost căsătoriți și în trecut. Öztarhan a divorțat în 2014 de Nazlı Keçili, iar Aslı Enver a divorțat în 2015 de actorul Birkan Sokullu, după trei ani de căsnicie.

Discret din fire Kaan nu a povestit niciodată în interviuri despre viața sa amoroasă și nici nu a urcat pe rețelele de socializare poze cu iubitele sale.

Totuși cei de la sabah.com.tr au aflat că în prezent acesta are o relație frumoasă cu o actriță în vârstă de 30 de ani, Zeynep Oymak, care a avut roluri minore în câteva seriale turcești, printre care “Dragoste de închiriat” și “Söz”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te