Homepage  / Vedete străine

Pedro Pascal, provocări nebănuite din cauza rolului său din Game of Thrones. Ce îi făceau fanii

Pedro Pascal, provocări nebănuite din cauza rolului său din Game of Thrones. Ce îi făceau fanii
8

de Roxana Mirea,

Pedro Pascal reprezintă una dintre cele mai mediatizate vedete de la Hollywood – având în vedere rolurile din „The Last of Us” și „The Mandalorian”. El s-a făcut remarcat odată cu rolul din „Game of Thrones”, unde l-a interpretat pe Oberyn Martell. Totuși, succesul vine la pachet și cu provocări, iar Pedro Pascal a povestit ce i s-a întâmplat din cauza rolului său din „Urzeala tronurilor”.

Pedro Pascal și provocările aduse de rolul din  Game of Thrones

Pedro Pascal este de ani de zile un actor preferat de fani, însă rolul său de debutant din „Game of Thrones” și-a pus amprenta asupra lui! În timpul unei ediții recente a emisiunii Drama Actors Roundtable de la The Hollywood Reporter, la care a participat Pascal – alături de Kieran Culkin, Jeff Bridges, Michael Imperioli, Evan Peters și Damson Idris – moderatoarea Lacey Rose i-a întrebat pe cei din grup despre cele mai memorabile interacțiuni cu fanii, potrivit etonline.com.

Damson a spus că mulți oameni glumesc spunând că el este „soțul lor”, în timp ce Culkin a explicat cum oamenii par să se simtă foarte confortabil să îl ia în brațe sau să îl atingă. Pentru Pascal, interacțiunile pe care și le amintește au fost mult mai ciudate.

Pedro PascalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Îmi amintesc că din cauza serialului Game of Thrones și a felului în care a murit personajul meu – apropo de emoționant – oamenii erau foarte doritori să-și facă selfie-uri cu degetul mare în ochii mei”, a glumit el, referindu-se la modul în care personajul său din „GoT”, Oberyn Martell, a fost ucis într-o luptă până la moarte cu Gregor „The Mountain” Clegane, care i-a zdrobit craniul cu mâinile după ce i-a scos ochii.

„La început, eram atât de serios și de fericit de succesul personajului din serial, încât îi lăsam!” a recunoscut Pascal. „Și apoi îmi amintesc că am făcut o mică infecție la ochi.”

Pedro Pascal va juca în „Gladiator 2”

Rapoartele sugerează că Pedro Pascal se află în stadiul final al discuțiilor pentru a se alătura distribuției din „Gladiatorul 2” al lui Ridley Scott. Acesta va juca alături de Barry Keoghan, Denzel Washington și Connie Nielsen, potrivit entertainment.ie.

Paul Mescal îl va interpreta pe adultul Lucius, care este nepotul împăratului Commodus, interpretat de Joaquin Phoenix în „Gladiator”, filmul premiat cu Oscar în 2000. Rolul lui Pascal nu este încă cunoscut, dar cu siguranță actorul are experiență în luptă, având în vedere rolurile sale anterioare, printre care cel al prințului Oberyn Martell în „Game of Thrones” și cel de vânător de recompense în „The Mandalorian”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te