Homepage  / Vedete străine

Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian, vrea să devină tată. „E visul meu”

Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian, vrea să devină tată. „E visul meu”
9

de Roxana Mirea,

Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian, a mărturisit că dorința lui cea mai mare este să devină tată. Actorul de comedie a spus că se străduiește să devină cea mai bună versiunea a lui pentru ca, într-o zi, să poată fi un tată exemplar.

Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian, vrea să devină tată

Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian, își dorește să devină tată. Comediantul a recunoscut într-un nou interviu cu Kevin Hart că visează să devină tată.

[Sunt] cu siguranță un familist. Lucrul meu favorit dintotdeauna, pe care încă nu l-am realizat, este că vreau să am un copil”, a declarat Pete, marți, 12 iulie, într-o avanpremieră a emisiunii „Hart to Heart” de la Peacock, potrivit Page Six.

E visul meu”, a adăugat iubitul lui Kim Kardashian, în vârstă de 28 de ani.

Când Pete Davidson a început să își justifice dorința de a deveni tată, catalogând-o „super banală”, Hart a intervenit spunând „nu este super banală, este cel mai bun lucru pe care îl poți face în viață”.

Pete Davidson a continuat, spunând că el crede că paternitatea ar fi „pur și simplu atât de amuzantă”. „Sunt atât de entuziasmat de acest capitol, așa că pentru asta mă pregătesc acum. Încerc să fiu un tip la fel de bun, să mă dezvolt și să devin mai bun, astfel încât atunci când se va întâmpla să fie mai ușor.”

Met Gala 2022 – An Anthology of Fashion – ArrivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pete Davidson și-a găsit refugiul în comedie

Pete Davidson și Kevin Hart au vorbit, de asemenea, despre modul în care experiențele lor traumatizante din copilărie le-au influențat viața, folosind adesea comedia ca formă de terapie.

Le spun prietenilor mei asta tot timpul, sunt de ceva de genul ‘dacă totul ar fi fost bine, dacă copilăria mea ar fi fost bine, probabil că acum aș fi fost muncitor în construcții în Staten Island’„, a glumit Davidson. „Aș fi fost cel mai fericit tip din toate timpurile, dar chestia aia ciudată pe care ți-o face, m-a făcut să iubesc comedia”.

Iubitul lui Kim Kardashian și-a pierdut tatăl, care era pompier, în atacul terorist din 11 septembrie, pe când avea doar 7 ani. El a mărturisit deschis că suferă de depresie și că a încercat să se sinucidă prin înec când avea 9 ani.

Pasiunea lui Pete pentru comedie a izvorât din suferințele din copilărie, însă comedia i-a făcut cunoștință cu iubita lui, Kim Kardashian. Cei doi au o relație de când ea a fost gazda emisiunii Saturday Night Live, în octombrie 2021. De asemenea, Pete a petrecut mai mult timp cu cei patru copii ai lui Kim, pe care îi are cu fostul soț, Kanye West. Davidson a mers chiar până într-acolo încât și-a tatuat pe gât inițialele lui Kardashian și ale copiilor ei, North, Saint, Chicago și Psalm.

Deși cei doi nu se grăbesc să aibă un copil al lor, dorința lui Pete de a deveni tată este clară.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te