Homepage  / Știri

Posturile Digi Film și Digi24 vor difuza Gala Premiilor Oscar 2015

Posturile Digi Film și Digi24 vor difuza Gala Premiilor Oscar 2015

de Redactia Tvmania

Digi Film şi Digi24 difuzează, în direct de la Los Angeles şi în exclusivitate pentru România, în seara de duminică, 22 februarie spre luni, 23 februarie, de la ora 02.00, Gala Premiilor Oscar.

2015-oscar-best-documentary-shor

Premiile Academiei Americane de Film se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din 1953. Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

În România atât sosirea vedetelor pe covorul roşu cât şi decernarea premiilor Oscar, găzduite de Digi Film şi Digi24, vor fi comentate de Irina Margareta Nistor.

Membrii Academiei Americane de Film, aproape 6000 de profesionişti, îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte. Procesul este secret, aşa cum secrete sunt şi rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Kodak/Dolby Theater din Los Angeles.

birdman

Pe lista favoriţilor din acest an se numără peliculele „The Grand Budapest Hotel” şi „Birdman”, fiecare concurând la nouă categorii. Pentru premiile de interpretare, criticii de film au o singură favorită certă: Juliane Moore, recenta câştigătoare a Globului de Aur pentru rolul din pelicula „Still Alice”. În ceea ce priveşte cel mai bun actor în rol principal, pe lista favoriţilor se află Michael Keaton, Eddie Redmayne şi Benedict Cumberbatch. Experţii în industria de film îi acordă şanse mari şi lui Bradley Cooper în rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite.

Anul acesta, Digi Film prezintă, alături de Digi24, cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar, în noaptea de 22 spre 23 februarie, de la ora 02.00, şi, în rezumat, în seara de 23 februarie, printr-o transmisiune în direct de la Kodak Theater.

Gala Premiilor Oscar va putea fi urmărită pe www.digi-film.ro, dar și pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaţilor RCS & RDS la serviciile de televiziune şi internet fix.

 

Te-ar putea interesa și:

Oscar 2015: „Omul Pasăre” şi „Hotel Grand Budapest” au cele mai mari şanse

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te