Homepage  / Vedete

Premiere cinema: „Bilet pentru paradis” intră în cinematografe

Premiere cinema: „Bilet pentru paradis” intră în cinematografe

de Andreea Hentea,

Din 16 septembrie, Julia Roberts și George Clooney se reîntâlnesc într-o comedie romantică exuberantă, „Bilet pentru paradis”, cu o poveste simpatică, plasată într-un decor feeric.

Pretextul poveștii este căsătoria pripită pe care tânăra Lily (Kaitlyn Dever) o pune la cale în Bali, unde a plecat cu prietena ei, Wren (Billie Lourd), pentru a serba absolvirea facultății. Ea se îndrăgostește rapid de un localnic, dar părinții lui Lily, jucați de Julia Roberts și George Clooney, văd nunta ca pe o greșeală enormă și fug în Bali să rezolve „problema”.

Filme la cinema, 16 -22 septembrie 2022

George Clooney, cu aerul lui distrat-blazat, și Julia Roberts, zâmbind ironic și livrând replici prompte încă de la scenele din avion, asigură tot șarmul filmului, iar efectul durează și după aterizarea în Bali, unde cei doi regăsesc parțial vibrația de altădată și sunt seduși de efervescența din jur.

Ol Parker, care a regizat „Mamma Mia! O luăm de la capăt” și a scris scenariul la „Hotelul Marigold”, a fixat convingător pilonii romantici ai poveștii în decorul răpitor de frumos, iar cele două vedete au fost super-încântate de noua colaborare.

Carantină pe o insulă de vis

Julia Roberts, care a mai jucat cu George Clooney în „Ocean’s Eleven – Faceți jocurile!”, „Unsprezece plus una” (foto mic) și „Mașina de bani”, a povestit pentru New York Times cum a „salvat-o” familia Clooney, care a locuit în apropiere de ea, într-o casă închiriată, în timpul filmărilor (realizate nu în Bali, ci în Australia, pe insula Hamilton).

Ea a fost ajutată de George, Amal și de gemenii lor „să treacă peste singurătatea și disperarea totală” provocate de faptul că era departe de familia ei.

„Cred că nu am mai stat atâta timp singură de când aveam 25 de ani”, a povestit ea. Ea a fost „mătușa Juju” pentru micii Ella și Alexander Clooney, împreună cu care imita păsările exotice din jur.

Toți erau în carantină când au ajuns în Australia, iar filmul a suferit întârzieri în producție la începutul anului 2022, după ce unii membri ai echipei se îmbolnăviseră.

„În a unsprezecea zi începusem să o luăm puțin razna”, a spus ea, așa că „ne-am amintit de ce s-au inventat alcoolul și prăjiturile cu ciocolată”.

O: Ticket to Paradise, SUA, 2022 R: Ol Parker D: Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Lucas Bravo, Maxime Bouttier, Senayt Mebrahtu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton