Homepage  / Netflix

Premierele primăverii la Netflix. Ce filme și seriale noi apar în aprilie

Premierele primăverii la Netflix. Ce filme și seriale noi apar în aprilie

de Redactia Tvmania

Așa cum ne-am obișnuit, sezonul de primăvară vine cu noi tendințe din care ne putem inspira pentru a crea ținute originale, numai bune de stat în vârful patului și dat play la încă un episod din serialul preferat.

Uite ce se poartă luna asta: poți începe cu Thunder Force, o comedie cu superrăufăcători și aproape eroi, cu Melissa McCarthy și Octavia Spencer în rolurile principale; Shadow and Bone, o producție fantastică și încărcată cu magie, bazată pe romanele semnate de Leigh Bardugo; Sexify, cea mai nouă serie originală poloneză, unde trei prietene încearcă să creeze o aplicație despre sex.

Pe lângă acestea, în aprilie ne mai întâlnim și cu: Concrete Cowboy, Things Heard & Seen, Zero, The Innocent, Madame Claude, Sky High, Love and Monsters, Life in Colour with David Attenborough, Worn Stories, Headspace Guide to Sleep, The Mitchells vs. The Machines, Passengers, In The Name of The Father, Straight Outta Campton, Monștri și încă multe altele.

Ce filme și seriale noi apar în aprilie la Netflix

1 APRILIE 2021

Magical Andes: Season 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Magia Anzilor: Sezonul 2

Traversând și unind șapte țări din America de Sud, Anzii oferă mereu noi peisaje, aventuri și povești, pe care ești invitat să le descoperi.

 

1 APRILIE 2021

Prank Encounters: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Farse și orori: Sezonul 2

Gazda Gaten Matarazzo „trage sforile” noului sezon de farse elaborate cu de toate, de la case bântuite la cimitire străvechi. Aoleu!

 

1 APRILIE 2021

Tersanjung the Movie – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste nepieritoare: Filmul

Yura, care a crescut într-un mediu agitat, se trezește prinsă într-un triunghi amoros cu doi prieteni și, concomitent, se confruntă cu o criză personală și financiară.

 

1 APRILIE 2021

Worn Stories – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Poveștile hainelor

În acest serial documentar amuzant și emoționant, oamenii spun poveștile neobișnuite și fascinante ale obiectelor vestimentare semnificative pe care le dețin.


 

2 APRILIE 2021

Concrete Cowboy – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cowboy de asfalt

Trimis să stea pe perioada verii cu tatăl său, de care s-a înstrăinat, un adolescent rebel este primit într-o comunitate unită de cowboy de culoare din Philadelphia.

 

2 APRILIE 2021

Just Say Yes – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Hai, spune DA

Lotte, o romantică incurabilă, se trezește că viața și planurile pentru nunta perfectă îi sunt date peste cap de logodna surorii sale egocentrice.

 

2 APRILIE 2021

Madame Claude – FILM NETFLIX

În Parisul anilor ’60, influența lui Madame Claude depășește sfera prostituției, dar o tânără bogată amenință să schimbe totul.


 

2 APRILIE 2021

Sky High – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Atinge cerul

După ce se îndrăgostește de Estrella, Ángel, un mecanic din suburbiile Madridului, pătrunde în lumea spărgătorilor și devine ținta unui detectiv neobosit.


 

2 APRILIE 2021

The Serpent – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Șarpele

În anii ’70, nemilosul criminal Charles Sobhraj urmărește călători care explorează traseul numit „hippie trail” din Asia de Sud. Bazat pe fapte reale șocante.


 

5 APRILIE 2021

Family Reunion: Part 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Familia McKellan: Partea 3

Poate că familia McKellan nu stă bine cu banii, dar are dragoste din belșug, care o va ajuta în acest sezon să treacă prin suferință, pierdere și greutăți de tot felul.

 

6 APRILIE 2021

The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ultimii copii de pe Pământ: Apocalipsa să trăiască!

Ajută-i pe Jack și pe prietenii săi care se luptă cu monștrii să rămână în viață și să se distreze, într-o aventură interactivă din seria „The Last Kids on Earth”!

 

7 APRILIE 2021

Dolly Parton: A MusiCares Tribute – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Dolly Parton: Un tribut MusiCares

Într-o seară marcată de muzică și presărată cu amintiri, interpreți celebri o sărbătoresc pe Dolly Parton, care este desemnată MusiCares Person of the Year.


 

7 APRILIE 2021

Snabba Cash – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Câștig facil: Serialul

O femeie de afaceri tenace, un mafiot fermecător și un adolescent cu probleme își intersectează drumurile în goana disperată și sinistră după bani.

 

7 APRILIE 2021

The Big Day: Collection 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Nunți ca-n povești: Colecția 2

Tradiția merge mână în mână cu valorile contemporane și, desigur, cu ținutele de lux, în șase nunți indiene de o opulență extremă.

 

7 APRILIE 2021

The Wedding Coach – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Profa de nunți

Fosta mireasă și comediana pe viață, Jamie Lee oferă ponturi și trucuri obraznice, dar practice, pentru porumbeii care au bătăi de cap cu planificarea nunții.

 

7 APRILIE 2021

This Is A Robbery: The World’s Biggest Art Heist – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Cel mai mare jaf de obiecte de artă din istorie

În 1990, doi bărbați deghizați în polițiști pătrund într-un muzeu din Boston și fură opere de artă ce valorează o avere. Descoperă detaliile unui jaf curajos și celebru.

 

8 APRILIE 2021

The Way of the Househusband – ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Viața unui casnic

După ce dispare din lumea subterană, legendarul yakuza Tatsu, supranumit Dragonul nemuritor, reapare în chip de soț casnic superdevotat.

 

9 APRILIE 2021

Have You Ever Seen Fireflies? – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ai văzut vreodată licurici?

Rebelă și independentă, Gülseren este un copil-minune care se luptă cu singurătatea, dragostea și pierderile pe fondul tulburărilor politice și al schimbărilor sociale.

 

9 APRILIE 2021

Night in Paradise – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Noapte în paradis

Ascuns pe insula Jeju după o tragedie îngrozitoare, un mafiot nedreptățit și devenit țintă vie se apropie de o femeie stăpânită de propriii ei demoni.

 

9 APRILIE 2021

Thunder Force – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Forța Tunetului

Două prietene din copilărie fac din nou echipă și devin supereroine după ce una dintre ele inventează o formulă care le oferă oamenilor obișnuiți puteri extraordinare.

 

12 APRILIE 2021

New Gods: Nezha Reborn – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Revenirea lui Nezha

Ne Zha este un curier obișnuit și fan al curselor cu motor, dar are și dușmani mai vechi, așa că trebuie să-și redescopere puterea de a-i proteja pe cei dragi.

 

13 APRILIE 2021

Mighty Express: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Mighty Express: Sezonul 3

Rapide, puternice și gata de și mai multe fapte eroice și cascadorii pe toată Valea Șinelor, trenurile Mighty Express sunt mereu pregătite să salveze situația!

 

13 APRILIE 2021

My Love: Six Stories of True Love – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Iubirea mea: Șase povești despre iubire adevărată

În aceste portrete înduioșătoare, filmate în decursul unui an întreg, șase cupluri din diferite părți ale lumii își împărtășesc dragostea de zeci de ani.

 

14 APRILIE 2021

Dad Stop Embarrassing Me!  – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Tată, nu mă face de rușine!

Un tată singur, proprietarul unei companii de produse cosmetice, învață să fie părinte din mers, atunci când fiica lui, o adolescentă încăpățânată, se mută cu el.

 

14 APRILIE 2021

Love and Monsters – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste și monștri

La șapte ani după ce a supraviețuit unei apocalipse provocate de monștri, adorabilul ghinionist Joel își părăsește buncărul subteran pentru a-și reîntâlni fosta iubită.

 

14 APRILIE 2021

The Circle: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 2

Ești gata pentru și mai multe comploturi strategice? O nouă serie de aliați, inamici și trădători formează conexiuni și luptă pentru un substanțial premiu în bani.

 

14 APRILIE 2021

The Soul – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Transfer de suflete

În timp ce investighează moartea unui om de afaceri, un procuror și soția sa descoperă o serie de secrete teribile și au parte de propria lor dramă pe viață și pe moarte.

 

14 APRILIE 2021

Why Did You Kill Me? – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: De ce m-ai ucis?

O familie folosește rețelele sociale pentru a-i găsi pe ucigașii lui Crystal Theobald, ucisă la numai 24 de ani, iar granița dintre dreptate și răzbunare devine difuză.

 

15 APRILIE 2021

Hello, Me! – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Îmi pare bine să mă cunosc

Amărâtă și fără succes, o femeie simte că și-a pierdut scânteia. Asta până când varianta ei mai tânără apare în fața ușii și îi cere să-și schimbe viața.

 

15 APRILIE 2021

Ride or Die – FILM NETFLIX

Titlu localizat: La bine și la greu

Rei o ajută pe femeia pe care o iubește de ani de zile să scape de soțul ei tiranic. În timp ce se află pe fugă, sentimentele dintre ele devin extrem de intense.

 

15 APRILIE 2021

Sisyphus – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Sisif

În urma unui incident misterios, un inginer genial descoperă secrete periculoase și întâlnește o femeie din viitor, venită să-l caute.

 

16 APRILIE 2021

Ajeeb Daastaans – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Povești neobișnuite

Patru scurtmetraje explorează modul surprinzător în care catalizatori neașteptați pot răscoli emoțiile inconfortabile care mocnesc în cadrul relațiilor deja deteriorate.

 

16 APRILIE 2021

Arlo the Alligator Boy – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Arlo, băiatul-aligator

Pentru a-și găsi tatăl, Arlo își părăsește plin de optimism casa din Sud și ajunge la New York, făcându-și prieteni și evitând capcanele de pe drum.

 

16 APRILIE 2021

Fast & Furious Spy Racers: Season 4: Mexico – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Furios și iute: Cursa spionilor: Sezonul 4: Mexic

După ce spionilor li se înscenează o infracțiune pe care nu au comis-o, aceștia fug în Mexic pentru a-și dovedi nevinovăția și a scoate la lumină un nou plan diabolic.

 

16 APRILIE 2021

Into the Beat – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Into the Beat: Inima-ți dansează

O balerină adolescentă descoperă din întâmplare hip-hopul și se confruntă cu o dilemă imposibilă: să calce pe urmele părinților sau să-și urmeze noua pasiune?

 

16 APRILIE 2021

Why Are You Like This – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: De ce ești așa?

În această satiră despre generația Y din Melbourne, trei buni prieteni muncesc, se distrează, își afirmă identitatea politică și au parte de nopți nebune și întâlniri.

 

19 APRILIE 2021

Luis Miguel – The Series: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Luis Miguel: Serialul: Sezonul 2

Ajuns pe culmile carierei, Luis Miguel are probleme în familie și se confruntă cu o serie de trădări, revelații sfâșietoare și cu o pierdere devastatoare.

 

20 APRILIE 2021

Izzy’s Koala World: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Izzy în lumea ursuleților koala: Sezonul 2

Dacă un ursuleț koala are nevoie de ajutor, Izzy Bee și familia ei sunt gata de acțiune. Cum incendiile fac ravagii în Australia, grija lor este mai necesară ca oricând!

 

21 APRILIE 2021

Zero – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un adolescent timid care are puterea extraordinară de a deveni invizibil se luptă să-și apere cartierul sărac din care, de fapt, ar dori să scape pentru a-și urma visul.

 

22 APRILIE 2021

Life in Colour with David Attenborough – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Viața în culori, cu David Attenborough

Folosind o tehnologie inovativă și o nouă perspectivă, acest documentar explorează natura și animalele care se folosesc de culoare pentru a supraviețui în sălbăticie.

 

22 APRILIE 2021

Stowaway – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pasagerul clandestin

Trei oameni plecați într-o misiune spre Marte trebuie să facă o alegere imposibilă atunci când un pasager clandestin pune în pericol viețile tuturor celor de pe navă.

 

23 APRILIE 2021

Shadow and Bone – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Forțe întunecate se unesc împotriva cartografei orfane Alina Starkov, care dezlănțuie o putere extraordinară, capabilă să schimbe soarta lumii ei sfâșiate de război.

 

23 APRILIE 2021

Tell Me When – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Spune-mi când…

Deși e obsedat de muncă, Will lasă viața monotonă din L.A. pentru a îndeplini ultima dorință a bunicului său: să viziteze Ciudad de México și să se îndrăgostească.

 

27 APRILIE 2021

Go! Go! Cory Carson: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Tit-Tit! Matei Mașinescu: Sezonul 4

Fie că își ajută vechii prieteni, fie că își face alții noi împreună cu surioara lui pe nume Chrissy, Matei este mereu în mișcare și gata de noi aventuri!

 

27 APRILIE 2021

Fatma – FILM NETFLIX

 

28 APRILIE 2021

Headspace Guide to Sleep – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Ghidul Headspace pentru somn

Acest serial explică elementele de bază legate de somn, printre care adormitul, insomnia și visatul, fiecare episod oferind și câte un moment de meditație de relaxare.

 

28 APRILIE 2021

Sexify – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Lucrând la crearea unei aplicații pentru sex, o tânără și prietenele sale au prilejul de a explora universul intimității și de a se autodescoperi.

 

29 APRILIE 2021

Things Heard & Seen – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cele auzite și văzute

Un cuplu din Manhattan se mută într-un cătun din Hudson Valley și descoperă că în căsnicia lor pătrunde un întuneric teribil, comparabil cu istoria noii lor case.

 

29 APRILIE 2021

Yasuke – ANIME NETFLIX

A venit din Africa. A luptat alături de un puternic domnitor feudal în Japonia secolului al XVI-lea. I se spunea „samuraiul negru” și povestea sa a devenit o legendă.

 

30 APRILIE 2021

And Tomorrow the Entire World – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Iar mâine, lumea întreagă

O studentă la drept se alătură unei grupări antifasciste și se trezește prinsă în situații tot mai periculoase, fiind atrasă din ce în ce mai mult de violență.

 

30 APRILIE 2021

Pet Stars – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Animăluțe celebre

Datorită managerilor lor, animăluțe răsfățate și stăpânii lor obțin bani și faimă pe rețelele de socializare la un nivel rezervat, de regulă, numai oamenilor celebri.

 

30 APRILIE 2021

The Innocent – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Nevinovat

O omucidere involuntară împinge un bărbat pe un drum întunecat, plin de intrigi și crime. Când tocmai întâlnise dragostea și libertatea, un apel redeclanșează coșmarul.

 

30 APRILIE 2021

The Mitchells vs. The Machines – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Familia Mitchell împotriva roboţilor

În această comedie animată, membrii familiei Mitchell pornesc la drum și, atunci când dispozitivele lor decid să cucerească lumea, se trezesc în război cu roboții.

 

30 APRILIE 2021

The Unremarkable Juanquini: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Mediocrul și întru nimic remarcabilul Juanqini: Sezonul 2

Familiile Morales și Orduz se află sub același acoperiș și sunt într-o situație dificilă. Însă, oriunde s-ar ascunde, căpitanul González este pe urmele lor.

 • Vezi și alte seriale originale Netflix!
 • Urmărește-ne pe Google News
  Program TV

  PRO TV
  • 06:00 Ştirile Pro TV
   Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
  • 10:30 Vorbeşte lumea AP
   "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
  • 13:00 Ştirile Pro TV
   În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
  • 14:00 Lecţii de viaţă AP
   "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
  • 15:00 La Măruţă AP
   Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
  • 17:00 Ştirile Pro TV
   Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
  • 18:00 Ce spun românii
   Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
  • 19:00 Ştirile Pro TV
   Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
  • 20:30 Românii au talent AP
   În ediţia trecută, primii 12 semifinaliști ai sezonului au urcat pe scenă și au oferit prestații senzaționale care i-au făcut atât pe jurați, cât și pe cei prezenți...
  • 00:30 Mame bune şi nebune 15
   Amy (Mila Kunis) are o viata perfecta, copii isteti, o casa minunata si o cariera in ascensiune. Cu toate acestea ea munceste mult, se ocupa de gospodarie si este...
  • 02:30 De-a şoarecele şi pisica 15
  • 04:00 Vorbeşte lumea AP
   "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
  • Vezi tot programul zilei
  Antena 1
  • 06:00 Observator
   Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
  • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
   De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
  • 12:00 Observator
   Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
  • 14:00 Poveşti de familie AP
   Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
  • 15:00 Mireasa AP
   Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
  • 17:00 Observator
   Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
  • 18:00 Preţul cel bun
   "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
  • 19:00 Observator
   Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
  • 20:30 Hercule 12
   Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Alături de cinci camarazi devotaţi, porneşte spre vechea Grecie punându-se în slujba celor bogaţi...
  • 22:30 iUmor 12
   Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
  • 02:00 Omul-lup 18
   Larry se întoarce la casa părintească pentru a se împăca cu tatăl său. Aici se îndrăgosteşte de Gwen, patroana unui magazin de antichităţi, căreia îi face cadou...
  • 04:00 Surorile
   Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
  • 05:00 Preţul cel bun
   "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
  • Vezi tot programul zilei
  Kanal D
  • 07:00 Ştirile Kanal D AP
   Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
  • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
  • 10:00 Casa Iubirii AP
   14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
  • 12:00 Ştirile Kanal D
   Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
  • 13:00 În căutarea adevărului AP
   Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
  • 15:00 Teo Show AP
   Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
  • 17:00 Casa Iubirii AP
   14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
  • 19:00 Ştirile Kanal D AP
   Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
  • 20:00 Mă numesc Züleyha AP
   "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
  • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
   În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
  • 00:00 Ştirile Kanal D AP
   Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
  • 01:00 Mă numesc Züleyha
   "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
  • 03:30 Pastila de râs AP
   Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
  • 04:00 ROventura AP
   ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
  • 05:00 În căutarea adevărului AP
   Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
  • Vezi tot programul zilei
  VEZI PROGRAMUL TV