Homepage  / Ultimul număr

Prezentatori debutanti

Prezentatori debutanti

de Redactia Tvmania

Membrii celebrei formatii autohtone 3rei Sud-Est sunt prezentatorii desemnati pentru a anima selectia nationala Eurovision din acest an. Finala nationala este programata pe 10 februarie 2007.

Nationala de fotbal a Romaniei ne dezamageste in mod constant de peste un deceniu, echipa de gimnastica nu mai straluceste ca pe vremuri, astfel ca orice izbanda a unui roman pe plan international este binevenita si ne mai gadila un pic orgoliul national. Din fericire, in ultimii doi ani, la Finala Eurovision, reprezentantii Romaniei au reusit sa lase o „buna impresie” si mai mult de atat, sa prezinte piese care ne-au adus, pentru o perioada de cateva luni, in atentia industriei muzicale europene. Luminita Anghel si Sistem s-au clasat in 2005 pe locul trei, iar „Tornero” a lui Mihai Traistariu a ajuns anul trecut pe locul patru, iar multi critici de specialitate din strainatate au declarat ca ar fi meritat primul loc. Traistariu mai culege si acum beneficiile mediatizarii sale, a incheiat contracte profitabile si si-a rotunjit in mod simtitor contul din banca. Succesul lui i-a inspirat pe multi, drept urmare, 290 de melodii au fost inscrise pentru selectia nationala Eurovision Contest din 2007. Ulterior, un juriu format din 35 de persoane (reprezentanti ai radiourilor, ai presei scrise, ai caselor de productie muzicala si compozitori) a facut o triere „profesionista” ce a avut ca rezultat o lista formata din 24 de nume. Intaia semifinala s-a desfasurat pe 27 ianuarie si ne-a dezvaluit primii sase finalisti.
A devenit o traditie ca an de an sa apara tot felul de dispute, contestatii si acuzatii de plagiat. Melodia compusa de Papa Jr. – „Make-it” – a fost eliminata in urma mai multor sesizari ce remarcau asemanarea izbitoare cu „Risin”. In ceea ce priveste „Dracula, My Love”, cantata de Andra si Simplu, s-a afirmat ca preia pasaje intregi din „When Religion Comes To Town”, a celor de la E-Type. Totusi, in ciuda acestor controverse aprinse, gustate din plin de public, este evident ca din punct de vedere organizatoric si poate si calitativ, editia curenta este mult mai bine inchegata si pusa la punct. Unul dintre factorii determinanti ce a facut ca audienta evenimentului coordonat de Dan Manoliu sa atinga un rating mediu de 9,5% a fost si alegerea pe post de prezentatori a componentilor trupei 3rei Sud-Est, ajutati de Catalin Maruta. Cei trei recunosc faptul ca ipostaza de prezentatori le-a dat mai multe emotii decat cea de interpreti. „Suntem mandri si bucurosi ca putem sa ne lansam in cariera de prezentatori, ambitia noastra fiind aceea de a-l intrece pe Maruta!” declara ei plini de optimism.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te